ΜΠΑΣΚΕΤ

Κινδυνεύουν να χάσουν ως και 82 εκατ. οι Λέικερς λόγω κορονοϊού!

κινδυνεύουν-να-χάσουν-ως-και-82-εκατ-οι-λ-162307

Η έξαρση του κορονοϊού σε όλο τον πλανήτη έχει επιφέρει τεράστια προβλήματα σε κάθε μορφή δραστηριότητας. Το μπάσκετ δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση, καθώς κάθε αγωνιστική υποχρέωση των ομάδων, από αγώνες έως και… προπονήσεις, έχει σταματήσει λόγω του πανδημικού ιού. Μάλιστα τα πράγματα δεν αποκλείεται να χειροτερέψουν και όσον αφορά τα ταμεία των ομάδων. Κι αυτό γιατί η Λίγκα αναμένεται να χάσει γύρω στα 500 εκατ. δολάρια από εισιτήρια και τηλεοπτικά δικαιώματα.

Οι ομάδες της Λίγκας, όμως δεν θα έχουν την ίδια χασούρα. Κάποιες θα χάσουν περισσότερα χρήματα από άλλες. Οι Λος Άντζελες Λέικερς μάλιστα αναμένεται να έχουν πολύ σοβαρό πρόβλημα αναφορικά με τα έσοδά τους. Κι αυτό γιατί σε έρευνα που διεξήχθη στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, η ομάδα από την Καλιφόρνια, σύμφωνα με τα ως τώρα δεδομένα, χάνει έως και 82 εκατ. δολάρια, από εισιτήρια στο Staples Center, δικαιώματα και όχι μόνο. Μάλιστα η διαφορά από τον δεύτερο σε χασούρα είναι σχεδόν η διπλάσια, καθώς στη δεύτερη θέση έρχονται οι Νιου Γιορκ Νικς με 46 εκατ. χασούρα, ενώ ακολουθούν Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς με 42 εκατ., οι Ράτορς με 32,9 εκατ. ενώ την πρώτη πεντάδα συμπληρώνουν οι Σέλτικς με 32,3 εκατ.

Βέβαια δεν αποκλείεται τα ποσά αυτά να μειωθούν τους επόμενους μήνες, εφόσον επαναρχίσει η σεζόν και ολοκληρωθεί ως τον Αύγουστο, όπως υπάρχει σαν σκέψη στα ενδότερα της Λίγκας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου