ΜΠΑΣΚΕΤ

Πρωταθλητής εφήβων ο Αιολικός

πρωταθλητής-εφήβων-ο-αιολικός-170093

Μετά από συγκλονιστικό τελικό επικράτησε με 67 – 66 του ΓΣ Βόλου

Ο Αιολικός Βόλου για τρίτη συνεχόμενη χρονιά αναδείχθηκε πρωταθλητής στον Νομό Μαγνησίας στο πρωτάθλημα εφήβων, φθάνοντας ως αήττητος στα playoffs.

Στον μεγάλο τελικό με αντίπαλο τον Γ.Σ. Βόλου το βράδυ της περασμένης Κυριακής στο ΕΑΚ Βόλου κέρδισε με 67-66, σε κατάμεστο γήπεδο.

Σε συναρπαστικό παιχνίδι με όλα τα στοιχεία του ντέρμπι, σε ένα παιχνίδι για γερά νεύρα, μεταξύ των δύο καλύτερων ομάδων του Νομού, ο Αιολικός προηγούνταν και διατηρούσε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα ένα προβάδισμα 8-10 πόντους. Στο τελευταίο λεπτό του αγώνα οι παίκτες του Αιολικού, ενώ είχαν διαφορά ασφαλείας, κάτω από ασφυκτική πίεση, έχαναν τη κατοχή της μπάλας με αποτέλεσμα οι παίκτες του Γ.Σ. Βόλου να το εκμεταλλευθούν διεκδικώντας επί ίσοις όροις τη νίκη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι παίκτες του Αιολικού έδειξαν σημεία κόπωσης καθόσον αγωνίσθηκαν την προηγούμενη ημέρα στο πρωτάθλημα της αντρικής ομάδας με την Αγριά.

Δεκάλεπτα: 23-12, 34-26, 51-45, 67-66

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Σαμαράς Αντώνης): Ζαμπέτογλου 17 (2), Καραγιώργος 11 (2), Σμυρλής 6, Γκινίδης 2, Μπαϊράμης, Λογοδότης 11 (1), Διαμάντης 2, Τσιαπράζης, Νασίκας 2, Γάλλος, Μισαηλίδης, Οικονόμου, Παπαστρατής 16.

Γ.Σ.ΒΟΛΟΥ (Τύμπας Παναγιώτης-Μπαντίδης Στέφανος): Αβδελάς, Καραφέρης, Γεωργιάδης 6 (2), Ανέστης 17 (2), Μούτσιος 22 (2), Τσούκας 4, Λακαβάλλα 12, Κανελλάκης, Στύλας, Σιάνος, Χρήστου, Χαϊμαντάς 5.

Οι παίκτες των δύο ομάδων έστειλαν ελπιδοφόρα μηνύματα για το μέλλον του βολιώτικου μπάσκετ και η διαιτησία των Κορομηλά, Καρακατσούνη, Αβραμίδου ήταν άψογη αποτελώντας διαφήμιση για το μπάσκετ.

Ο Αιολικός θα συνεχίσει στο πρωτάθλημα Θεσσαλίας με τις αντίστοιχες πρωταθλήτριες των Νομών Καρδίτσας, Τρικάλων, Λάρισας. Το Δ.Σ., η διοικούσα επιτροπή και τα μέλη συγχαίρουν τους αθλητές για τη μεγάλη τους επιτυχία, αλλά και που διατηρούν για τρίτη χρονιά τον τίτλο του πρωταθλητή στη Μαγνησία.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου