ΜΠΑΣΚΕΤ

Πρωταθλητής Μαγνησίας στους παίδες ο Ίωνας

πρωταθλητής-μαγνησίας-στους-παίδες-ο-171422

Μετά από ένα συγκλονιστικό αγώνα που χρειάστηκε να πάει στην παράταση για να αναδείξει νικητή, οι παίδες του Ιωνα στέφθηκαν πρωταθλητές Μαγνησίας επικρατώντας του Γ.Σ.Σκιάθου με 70-56 (53-53κ.α.). Η ομάδα του Ιωνα κατέκτησε τον τίτλο έχοντας σε μεγάλη μέρα τον νεαρό Κλέαρχο Πρέκα, ο οποίος σημείωσε τους 42 πόντους της ομάδας του, με τον Καραμπάτη να στέλνει το παιχνίδι στην παράταση μετά από κλέψιμο της μπάλας και λέι απ σε νεκρό χρόνο, κάνοντας το 53-53.

ΙΩΝΑΣ-ΣΚΙΑΘΟΣ 70-56

Δεκάλεπτα: 12-6, 21-14, 35-32, 53-53 κ.α., 70-56 παρ.

Διαιτητές: Ζαχαρής – Παπαγιώτης

ΙΩΝΑΣ: (Λ. Πρέκας – Βαζάκας) Δημόπουλος, Φαρμάκης , Πρέκας 42 (3), Παπαδούλης , Φώτογλου 2, Κοντοβάς, Πέτκογλου 4, Παλαμιώτης 3, Καραμπάτης 15 (2), Γιαδίνης 4, Κόκκαλης, Ραμάι.

ΓΣ ΣΚΙΑΘΟΥ: (Κρίτσαλος) Σταμέλος Μ., Ρίκα Ρ. 2, Κοφινάς Ν., Τσάκα 14 (1), Τσαπρούνης Χ., Ντότσι Ν. 6 (2), Καρασαίνης Β., Πεζάτος Ι. 13, Λάνι Α., Γιαννίτσης Σ., Αννης Ε. 21, Μακαρατζής Γ.

Σε δήλωσή του ο προπονητής του Ίωνα, Λάμπρος Πρέκας, ανέφερε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλους τους παίκτες μου για την τεράστια προσπάθεια που έκαναν από τον Σεπτέμβριο για κάτι που πίστευαν βαθιά μέσα τους. Και να τους πω ότι η πίστη φέρνει τη θέληση και η θέληση την επιθυμία για δουλειά. Δουλειά ασταμάτητη. Τους γονείς των παιδιών μου για την αμέριστη συμπαράσταση, που είχαμε σε όλο το πρωτάθλημα. Και τέλος τη διοίκηση της ομάδας που από την πρώτη στιγμή αγκάλιασε και πίστεψε την προσπάθεια. Ενα μεγάλο μπράβο και ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις ανεπανάληπτες στιγμές που έχουμε περάσει και θα περάσουμε στη συνέχεια.

Επίσης, να συγχαρώ τον κόουτς Κρίτσαλο και την ομάδα του καθώς και τους γονείς των παικτών που ταξίδεψαν στο Βόλο για όλη την αξιοζήλευτη προσπάθεια που έχουν κάνει και τους εύχομαι μέσα από την καρδιά μου καλή συνέχεια».

Για την ομάδα της Σκιάθου ο Κωνσταντίνος Κρίτσαλος επεσήμανε σε ανάρτηση του: «Η ώρα είναι δύσκολη… Μέσα από τις δυσκολίες και τις αναποδιές όμως γίνεται κάποιος πιο δυνατός… Αυτοί οι 13 ήρωες, οι παίκτες μου, από το 2014 που τους ανέλαβα έχουν κάνει θυσίες που κάποιοι ούτε καν τις φαντάζονται. Ολο το νησί είναι υπερήφανο για σας. Τα κεφάλια ψηλά όλοι σας… Δεν τελειώνει η ζωή με έναν χαμένο τελικό. Εχετε όλοι πολύ δρόμο μπροστά σας. Να ξέρετε ότι σας αγαπάω όλους και τον καθένα σας ξεχωριστά σαν να είστε δικά μου παιδιά. Συγχαρητήρια στην ομάδα του Ιωνα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. ΣΚΙΑΘΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου