ΜΠΑΣΚΕΤ

Βραβεύσεις και κοπή πίτας για τους Βολιώτες διαιτητές

βραβεύσεις-και-κοπή-πίτας-για-τους-βολ-182428

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Νομού Μαγνησίας την περασμένη Δευτέρα 24/2 στο παραδοσιακό εστιατόριο «Ο Μπαρμπαγιάννης» στο Σέσκλο.

Ο πρόεδρος του Σ.Δ.Κ.Μ. Δημήτρης Τζαφλέρης καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, τους ευχήθηκε καλή χρονιά και αμέσως ακολούθησαν η κοπή πίτας και οι βραβεύσεις.

Τιμώμενα πρόσωπα της βραδιάς ήταν ο διεθνής διαιτητής Χάρης Καρακατσούνης για την επιτυχημένη συμμετοχή του στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδος, ο Δημήτρης Ζαχαρής για την ονομασία του ως διεθνής διαιτητής από τη FIBA, ο Θανάσης Δόλγυρας για την άνοδό του στην Α1’ Εθνική Κατηγορία, καθώς και οι Στυλιανός Γιαννουλής, Γιάννης Μπουγλός, Παναγιώτης Μπουγλός και Γιάννης Τσάλας για την άνοδό τους στην Β’ Εθνική Κατηγορία.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο επίτιμος πρόεδρος του Σ.Δ.Κ.Μ. Σταύρος Βαφειάδης, ο Κωνσταντίνος Κορομηλάς ως μέλος της Κ.Ε.Δ./Ε.Ο.Κ. η Γιούλα Μόρφη ως μέλος της Κ.Ε.Δ./Ε.Σ.ΚΑ.Θ., οι Φαρμάκης Νικόλαος ως μέλος Δ.Σ./Ε.Ο.Κ., Καραγκούνης Παναγιώτης ως μέλος Δ.Σ./Ε.Σ.ΚΑ.Θ., τα μέλη του Δ.Σ. του Συνδέσμου Κριτών Καλαθοσφαίρισης Θεσσαλίας Χαράλαμπος Μαντούδης, Δήμητρα Πεγιούκα, Κίμων Βέλεντζάς, καθώς και ο πρόεδρος και το μέλος του Δ.Σ. του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Πουρσανίδης και Στέφανος Τσιρτσιμάλης όπως επίσης και ο πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κεντρικής Μακεδονίας Κωνσταντίνος Ταρενίδης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου