ΔΙΕΘΝΗ

Η φωτογραφία πριν τη συντριβή του ελικοπτέρου του Μπράιαντ

η-φωτογραφία-πριν-τη-συντριβή-του-ελικ-207317

Νέες φωτογραφίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας, από τη μοιραία πτήση και τη συντριβή του ελικοπτέρου του Κόμπι Μπράιαντ με τους 9 νεκρούς.

Μάλιστα, φωτογραφία από τα τελευταία λεπτά της πτήσης του ελικοπτέρου στο οποίο επέβαιναν ο Κόμπι Μπράιαντ, η 13χρονη κόρη του Τζιάνα και άλλοι επτά άνθρωποι όταν αυτό συνετρίβη την Κυριακή 26 Ιανουαρίου, έδωσε στη δημοσιότητα η αμερικανική αρχή που διερευνά τις συνθήκες του αεροπορικού δυστυχήματος (National Transportation Safety Board).

Στη φωτογραφία φαίνεται το ελικόπτερο να πετά μέσα σε πολύ δύσκολες συνθήκες καθώς στην περιοχή υπήρχε πυκνή ομίχλη.

Σε μια άλλη φωτογραφία, η Εθνική Υπηρεσία Ασφάλεια Μεταφορών, αποτυπώνει την ένταση της σύγκρουσης σε χάρτη στον οποίο καταγράφονται τα σημεία της συντριβής αλλά και η διασπορά των διάφορων τμημάτων του ελικοπτέρου.

«Ο κρατήρας που δημιουργήθηκε ήταν έκτασης 7,3Χ4,5 μέτρων και είχε βάθος 60 εκατοστά» αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Στην ίδια έκθεση που δόθηκε στη δημοσιότητα το βράδυ της Παρασκευής οι ερευνητές εκτιμούν πως ο κινητήρας του ελικοπτέρου δούλευε και οι έλικες περιστρέφονταν τη στιγμή της πρόσκρουσης βασιζόμενοι στο ότι στην περιοχή της συντριβής βρήκαν ένα κομμένο κλαδί δέντρου.

Συμφωνα με τους ερευνητές ο πίνακας οργάνων του ελικοπτέρου καταστράφηκε στη συντριβή, οι περισσότερες συσκευές μετατοπίστηκαν, ενώ τα χειριστήρια πτήσης ήταν σπασμένα και είχαν καταστραφεί από τη φωτιά.

[thetoc.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου