ΜΠΑΣΚΕΤ

Σε τουρνουά οι γυναίκες του Ολυμπιακού

σε-τουρνουά-οι-γυναίκες-του-ολυμπιακο-421325
Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ
Σε τουρνουά στη Λευκάδα θα πάρει μέρος το σαββατοκύριακο η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου, η οποία μπαίνει στην τελική ευθεία για το πρωτάθλημα μπάσκετ της Α2 και με έτοιμο πλέον το δελτίο της Μάγδας Καραμπατζάκη που έλειψε από το πρώτο ματς Κυπέλλου.
Στο τουρνουά της Λευκάδας εκτός της γηπεδούχου ομάδας και του Ολυμπιακού θα πάρουν μέρος ο Παναθλητικός Θεσσαλονίκης που ήταν αντίπαλος για τις Βολιώτισσες στο Κύπελλο, αλλά και η ΜΕΝΤ.
Στο πρωτάθλημα της Α2 μπάσκετ Γυναικών ο Ολυμπιακός Βόλου στην πρεμιέρα του Βορείου ομίλου στις 16 Οκτώβρη θα αντιμετωπίσει την Αναγέννηση Ν. Ρυσίου στο κλειστό του ΕΑΚ, ενώ ο προπονητής Γιώργος Βλιώρας υπολογίζει στα νέα πρόσωπα της ομάδας που είναι οι Σωτηρία Μαρίνου, Μάγδα Καραμπατζάκη, Ηρώ Κουφογιάννη και Μαρία Πυλαρινού και από την περσινή ομάδα της Α1 συνεχίζουν οι Εύη Κυριατζίδου, Αγγελική Θανασούλη και Ελένη Ζήτη, Ραφαέλα Σουλτάνη Ελένη Παρασχάκη, αλλά και η Χριστίνα Λυμπερίδου, που όμως θα ενταχθεί στα μέσα της περιόδου στην ομάδα λόγω εγκυμοσύνης…
Αναλυτικά το πρόγραμμα του α΄ γύρου του Ολυμπιακού Βόλου είναι:
1η Αγωνιστική – 16/10: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Ν. ΡΥΣΙΟΥ
2η Αγωνιστική – 23/10: ΠΥΛΑΙΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β.
3η Αγωνιστική – 30/10: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β. – Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
4η Αγωνιστική – 6/11: ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β.
5η Αγωνιστική – 13/11: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β. – ΠΡΑΣΙΝΗ ΓΩΝΙΑ
6η Αγωνιστική – 27/11: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β. – ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ
7η Αγωνιστική – 4/12: ΑΟ ΣΕΡΡΩΝ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β.
8η Αγωνιστική – 11/12: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β. – ΜΕΝΤ
9η Αγωνιστική – 18/12: ΚΟΜΟΤΗΝΗ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β.
10η Αγωνιστική – 8/1: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β. – ΤΙΤΑΝΕΣ ΔΡ.
11η Αγωνιστική – 15/1: ΠΑΟΚ ΔΥΤ. ΜΑΚ. – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β. 0-20 α.α.
Στο μεταξύ μετά έγιναν οι εκλογές στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό Βόλου όπου εξελέγησαν τα άτομα που θα απαρτίζουν το νέο Δ.Σ. και αναμένεται να συγκροτηθεί άμεσα σε σώμα που θα τρέξει όλες τις διαδικασίες για την καλύτερη λειτουργία όλων των τμημάτων.
Στο νέο Δ.Σ. εξελέγησαν οι: Σπύρος Γιαννίκος, Γιώργος Καραγιάννης, Ρήγας Ευαγγέλου, Γιάννης Καραθάνος, Γιώργος Καρακίτσιος, Στέλιος Λεβογιάννης, Μπάμπης Μπορτσέλης, Γιώργος Μουλάς, Γιώργος Πλιάτσικας, Ζάκος Σαχίνης, Αποστόλης Τσακιρίδης, Κώστας Τσακώγιας, Νίκος Τσεκούρας, Γιάννης Πάσχος και Άννα Χαρχαρή.
Στο μεταξύ συνεχίζονται οι εγγραφές στα τμήματα υποδομών του συλλόγου. Όσα νεαρά κορίτσια επιθυμούν να ασχοληθούν με το μπάσκετ, μπορούν να απευθύνονται στην υπεύθυνη καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής κ. Στέλλα Παύλου στο τηλ. 6944583180 και στην κ. Ευγενία Φραγκούλη τηλ. 6932872045 ή στο ΕΑΚ καθημερινά από τις 7.15 μ.μ.
Επίσης οι υπεύθυνοι των ακαδημιών στα αγόρια καλούν όσα παιδιά επιθυμούν να ασχοληθούν με το μπάσκετ να πάρουν μέρος σε όλες αυτές τις ευχάριστες εκδηλώσεις που προσφέρει η ακαδημία μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου να έρχονται για την εγγραφή τους καθημερινά στο ΕΑΚ 14.00 με 15.30 ή να επικοινωνούν με το τηλέφωνο του προπονητή της Ανδρικής ομάδας κ. Πρέκα Λάμπρου (6936109838) ή με τον υπεύθυνο των Ακαδημιών κ. Καπουρνιώτη Μιχάλη: (6981200088), κάνοντας έτσι τον αθλητισμό και κατ’ επέκταση το μπάσκετ τρόπο ζωής.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου