ΜΠΑΣΚΕΤ

Βλιώρας: «Πανέτοιμοι για την Αριδαία»

βλιώρας-πανέτοιμοι-για-την-αριδαία-335123

«Ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής για την ανδρική ομάδα καλαθοσφαίρισης του Ολυμπιακού Βόλου, με αντίπαλο την ομάδα της Αριδαίας την Κυριακή 20 Οκτωβρίου στις 5μ.μ., ο τεχνικός της ομάδας μας, Γιώργος Βλιώρας δήλωσε:

«Όσον αφορά τη δική μας «πρεμιέρα», την πρεμιέρα του Ολυμπιακού Βόλου, γιατί το πρωτάθλημα ξεκίνησε την περασμένη Κυριακή, όταν και εμείς κάναμε το ρεπό μας, η ομάδα είναι πανέτοιμη. Πέραν από ένα πρόβλημα τραυματισμού του play maker Γιάννη Χροναίου, που είναι αμφίβολος για το παιχνίδι της Κυριακής, η ομάδα έχει προετοιμαστεί κατάλληλα όλο αυτό το διάστημα. Πιστεύω παίζουμε με μια ομάδα, με την οποία έχουμε τους ίδιους στόχους και αφορούν κυρίως την παραμονή. Απ’ ότι είδαμε στα αποτελέσματα της πρεμιέρας υπάρχουν αρκετές δυνατές ομάδες και θεωρώ πως είναι μέσα στις δυνατότητες μας να κερδίσουμε το συγκεκριμένο εκτός έδρας παιχνίδι και θα κάνουμε το παν γι’ αυτό».

Την αναμέτρηση στο Κλειστό της Αριδαίας για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος θα διευθύνουν οι κ.κ. Φούντζηλας-Γραικός. Η Δ.Ε. εύχεται καλή επιτυχία στην ομάδα μας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου