Με Κοσμάτο η συνέχεια στη Νίκη Βόλου

Τελευταία ενημέρωση: 2019-06-19, 20:38:20
Ο έμπειρος τεχνικός σε παλαιότερη παρουσία του στα γραφεία του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ
Με Κοσμάτο η συνέχεια στη Νίκη Βόλου

Τα ηνία της ανδρικής ομάδας μπάσκετ της Νίκης Βόλου αναλαμβάνει και πάλι ο Γιώργος Κοσμάτος επιστρέφοντας στα κυανόλευκα για τρίτη φορά μετά τις περιόδους 1997-99 και 2007-08.

Η Νίκη Βόλου ανακοίνωσε τον Γιώργο Κοσμάτο ως νέο προπονητή του αντρικού τμήματος, που θα οδηγήσει την ομάδα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, μετά τη λύση συνεργασίας με τους Σπύρο Στρατίκη και τον Παναγιώτη Νάνη.

Αναλυτικά: «Η Δ.Ε. του τμήματος καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Γιώργο Κοσμάτο.

Ο coach Κοσμάτος επιστρέφει μετά από χρόνια στην ομάδα μας, καθώς κατά το παρελθόν έχει διατελέσει πρώτος προπονητής της ανδρικής μας ομάδος (Β’ & Γ’ Εθνική 1997-1999, Γ’ Εθνική 2007-2008), ενώ επί σειρά ετών διετέλεσε προπονητής και υπεύθυνος υποδομών της Νίκης Βόλου με πολλές επιτυχίες και συνεχείς παρουσίες στα τελικά πανελληνίων πρωταθλημάτων παίδων και εφήβων.

Τα τελευταία 10 χρόνια ήταν προπονητής τμημάτων υποδομής καθώς και ανδρικής ομάδας στον Γ.Σ. Βόλου σε Γ’ Εθνική και Α1 ΕΣΚΑΘ. Τον καλωσορίζουμε στη Νίκη Βόλου και του ευχόμαστε υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά».

Στην αποχαιρετιστήρια ανακοίνωση για τους Σπύρο Στρατίκη και Παναγιώτη Νάνη η ΔΕ μπάσκετ των κυανόλευκων τονίζει: «Η Δ.Ε. του τμήματος καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με το προπονητικό δίδυμο της ανδρικής μας ομάδας Σπύρο Στρατίκη και Παναγιώτη Νάνη.

Ο δύο προπονητές ανέλαβαν την ομάδα μας σε μια δύσκολη και κρίσιμη περίοδο και έκαναν ό,τι καλύτερο για να αποφευχθεί ο υποβιβασμός της, πετυχαίνοντας νίκες έναντι πολύ δύσκολων αντιπάλων.

Τους ευχαριστούμε για τη συνεισφορά τους, τους ευχόμαστε από καρδιάς καλή συνέχεια στην προπονητική τους καριέρα και παράλληλα ό,τι καλύτερο σε προσωπικό και οικογενειακό επίπεδο».

 

 

 

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
2
+
9
=