ΔΙΕΘΝΗ

Νυχτερίδα διέκοψε αγώνα ΝΒΑ

νυχτερίδα-διέκοψε-αγώνα-νβα-633960

Ο αγώνας των Σπερς με τους Νετς (νίκη του Σαν Αντόνιο με 117-114) είχε τέσσερις περισσότερους θεατές από ότι νόμιζε ο κόσμος. Ο λόγος για τέσσερις νυχτερίδες (!) οι οποίες κάποια στιγμή στην πρώτη περίοδο άρχισαν να κόβουν βόλτες στο παρκέ, γεγονός που οδήγησε στην προσωρινή διακοπή του αγώνα!

Την στιγμή που οι τέσσερις απρόσκλητοι επισκέπτες πέρασαν στο παρκέ επικράτησε – απολύτως λογικά – ένας μικρός… χαμός, με τους παίκτες να προσπαθούν να τους αποφύγουν και άλλους να τρέχουν στα αποδυτήρια για να σωθούν, πριν κάποια στιγμή δοθεί λύση.

Δείτε το απίστευτο σκηνικό:

Το ενδιαφέρον της υπόθεσης βέβαια είναι πως το συγκεκριμένο σκηνικό δεν είναι κάτι καινούριο για τους Σπερς. Κι αυτό γιατί πριν από αρκετά χρόνια είχε τύχει να διακοπεί ξανά αγώνας των Σπερς λόγω της εισόδου μίας νυχτερίδας. Τότε, ήταν ο Μανού Τζινόμπιλι αυτός που έδωσε την λύση, πιάνοντας τη νυχτερίδα με γυμνά χέρια (!) σε μία από τις πιο χαρακτηριστικές στιγμές της καριέρας του!

Επειδή λοιπόν ο κόσμος των Σπερς δεν το είχε ξεχάσει αυτό, κάποια στιγμή άρχισε να φωνάζει ρυθμικά το όνομα του Αργεντινού γκαρντ, ο οποίος το καλοκαίρι αποσύρθηκε από την ενεργό δράση. Ο Τζινόμπιλι πάντως δεν βρισκόταν στο γήπεδο.

Στα VIDEO που παρατίθενται μπορείτε να δείτε την φάση που ο Τζινόμπιλι είχε πιάσει τη νυχτερίδα πριν από αρκετά χρόνια, από δύο διαφορετικές γωνίες:

sport24.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου