ΜΠΑΣΚΕΤ

Γιασσάρης αντί Πρέκα στο μπάσκετ της Νίκης

γιασσάρης-αντί-πρέκα-στο-μπάσκετ-της-ν-662501

Αλλαγή προπονητή προέκυψε χθες στην ομάδα της Νίκης με τον Λ. Πρέκα να αποχωρεί και τον Γρήγορη Γιασσάρη να παίρνει τη θέση του …με δυο ανακοινώσεις: «Η Δ.Ε. του τμήματος καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Λάμπρο Πρέκα.

Ο coach Πρέκας κατάφερε να πετύχει δύο συνεχόμενες ανόδους με την ομάδα μας, παρουσιάζοντας πολύ όμορφο μπάσκετ μέσα στο διάστημα των δυόμιση ετών που έμεινε στο τιμόνι της ομάδας.

Τον ευχαριστούμε για την πολύτιμη συνεισφορά του, του ευχόμαστε από καρδιάς καλή συνέχεια στην προπονητική του καριέρα και παράλληλα ό,τι καλύτερο σε προσωπικό και οικογενειακό επίπεδο» ενώ ακολούθησε η ανακοίνωση: «Η Δ.Ε. του τμήματος καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Γρήγορη Γιασσάρη. Ο Γρηγόρης Γιασσάρης αγωνίστηκε ως αθλητής στην Ολύμπια Λάρισας (1985-2002 σε Γ-Β-Α2 και Α1 Εθνική). Ως προπονητής ξεκίνησε στον Περσέα Λάρισας, στην Ολύμπια Λάρισας, στην ΑΕΛ ( Γ Εθνικη-Α1), στον Αίολο Τρικάλων (δύο συνεχόμενες ανόδους σε Γ & Β Εθνική), στον Φοίνικα Λάρισας και το 2014 ανέλαβε τον Ερμή Αγιάς, οδηγώντας τον από την Α1 ΕΣΚΑΘ στην Α2 Εθνική. Στο πρώτο μισό της φετινής σεζόν ήταν προπονητής στην Δόξα Λευκάδας, τερματίζοντας στην πρώτη θέση της βαθμολογίας στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Ο coach Γιασσάρης έκανε χθες την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα μας. Τον καλωσορίζουμε στη Νίκη Βόλου και του ευχόμαστε υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου