ΜΠΑΣΚΕΤ

Αγιασμός στα τμήματα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου

αγιασμός-στα-τμήματα-μπάσκετ-του-ολυμ-745152

Πραγματοποιήθηκε στο κλειστό του ΕΑΚ ο αγιασμός των τμημάτων μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου, με παρόντες τους προπονητές και παίκτες τόσο της ανδρικής, όσο και της γυναικείας ομάδας, καθώς και των αθλητών των ακαδημιών του συλλόγου. Σε ζεστό και οικογενειακό τμήμα, παρουσία του προέδρου του Ερασιτέχνη Νίκου Τσεκούρα, του Γενικού Γραμματεία Δημήτρη Μουρτζίνου και έτερων μελών της διοίκησης της ομάδας, άπαντες ευχήθηκαν καλή αγωνιστική χρονιά στα τμήματα μπάσκετ του Ολυμπιακού και επίτευξη των στόχων που θέτει κάθε ομάδα.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Νίκος Τσεκούρας, στην ομιλία του προς τους αθλητές και αθλήτριες του Ολυμπιακού σημείωσε: «Θέλουμε να κάνετε τo καλύτερο που μπορείτε στον Ολυμπιακό, τη μεγαλύτερη ομάδα της πόλης, παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε. Εσείς είστε εδώ, η ψυχή της ομάδας, οι άνθρωποι που δείχνετε προς τα έξω ποιος είναι ο Ολυμπιακός Βόλου, γι’ αυτό πρέπει να δείξουμε κόντρα σε όσα συμβαίνουν να δείξετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και προσπάθεια, για να βλέπουν τον Ολυμπιακό Βόλου, πάντα πρώτο».

Από την άλλη, ο Γενικός Γραμματέας του συλλόγου, Δημήτρης Μουρτζίνος, μεταξύ άλλων, τόνισε: «Βρεθήκαμε στο κλειστό του ΕΑΚ, όλη η οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου, για να αγιάσουμε το ξεκίνημα των μπασκετικών τμημάτων, που έχει φέτος υψηλούς στόχους, να επιτύχει στη Γ’ Εθνική η ανδρική ομάδα και η γυναικεία ομάδα να έχει μια καλή πορεία στην Α2. Ηρθαμε να ευχηθούμε σε όλους τους παίκτες των αγωνιστικών τμημάτων και των ακαδημιών να έχουν υγεία και όρεξη να παίξουν μπάσκετ, τιμώντας τα χρώματα του συλλόγου».

ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου