ΜΠΑΣΚΕΤ

Τίμησαν τους Βολιώτες μαχητές

τίμησαν-τους-βολιώτες-μαχητές-758168

Δύο ξεχωριστές βραβεύσεις έγιναν προχθές Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου στο πλαίσιο των Stereabasket Awards 2018 στη Χαλκίδα, σε δύο Βολιώτες μαχητές της ζωής.

Ο λόγος για τους Δημήτρη Μπαρμπαγεωργόπουλο και Παναγιώτη Καρακώστα, αθλητές του μπάσκετ με αναπηρικό αμαξίδιο, που αποδεικνύουν και μέσα από τον αθλητισμό πως τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο, στέλνοντας καθημερινά το δικό τους μήνυμα μαχητικότητας και δείχνοντας σε όλο τον κόσμο πως κανείς δεν πρέπει να παρατά τα όνειρά του.

Ο Δημήτρης Μπαρμπαγεωργόπουλος ξεκίνησε το μπάσκετ το 1994, έχει συμμετάσχει σε 4 πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα και σε μια Παραολυμπιάδα με την Εθνική Ελλάδας, ενώ συλλογικά έχει αγωνιστεί στους Αργοναύτες Βόλου, στον Μέγα Αλέξανδρο με τον οποίο πήρε το πρωτάθλημα Ελλάδας παίζοντας και στην Ευρώπη, στο Θεσσαλό Λάρισας που κατέκτησε το κύπελλο Ελλάδας, ενώ σήμερα αγωνίζεται στους ΑΜΕΑ Αργοναύτες Βόλου.

Ο Παναγιώτης Καρακώστας ξεκίνησε το μπάσκετ το 2008 και από τότε παίζει στους Αργοναύτες Βόλου, έχοντας παράλληλα αγωνιστεί για 3 χρόνια στην Εθνική Ελλάδας με την οποία μετρά και 10 συμμετοχές.

Περισσότεροι από 500 φίλοι του μπάσκετ έδωσαν το «παρών» στην εκδήλωση, με την παρουσία μεταξύ άλλων, δύο τεράστιων προσωπικοτήτων του ελληνικού αθλητισμού, του Παναγιώτη Γιαννάκη και του Γιάννη Ιωαννίδη. Την εκδήλωση τίμησαν επίσης με την παρουσία τους, ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης, ο αντιπεριφερειάρχης Ευβοίας Φάνης Σπανός, ο αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού και Πολιτισμού Στερεάς Ελλάδας Ηλίας Μπουρμάς και ο δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης, οι οποίοι βράβευσαν. Ο δήμαρχος στον σύντομο χαιρετισμό του συνεχάρη όλους τους βραβευθέντες, αλλά και τους διοργανωτές της εκδήλωσης.

Ιδιαίτερα ο δήμαρχος αναφέρθηκε στην παρουσία και προσφορά του Παναγιώτη Γιαννάκη, του Γιάννη Ιωαννίδη και του Βασίλη Σκουντή, οι οποίοι τιμήθηκαν, ως μεγάλες προσωπικότητες του μ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου