ΜΠΑΣΚΕΤ

Αγιασμός και ανοιχτή προπόνηση

αγιασμός-και-ανοιχτή-προπόνηση-758760

Αγιασμός και ανοιχτή προπόνηση θα πραγματοποιηθούν αύριο Τετάρτη στις 5μ.μ. στο Κλειστό της Νέας Ιωνίας για την ομάδα μπάσκετ των κυανόλευκων, που από φέτος θα αγωνίζονται στη Β’ Εθνική. Σε ανακοίνωση τονίζεται ότι: «Η Δ.Ε. του τμήματος καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας πως αύριο Τετάρτη (05/09) και ώρα 5μ.μ. θα τελεστεί στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Ιωνίας ο Αγιασμός της ανδρικής μας ομάδας, ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς. Στην συνέχεια θα ακολουθήσει προπόνηση η οποία θα είναι ανοιχτή για τους φιλάθλους. Καλούμε τους φίλους του μπάσκετ στην πόλη μας να παραβρεθούν και να δουν από κοντά τους παλιούς και νέους παίκτες της ομάδας και να μας δώσουν την απαραίτητη ώθηση για την δύσκολη χρονιά που ακολουθεί».

Νίκη επί του Λοκρού

Τον Λοκρό Αταλάντης με 85-68 κέρδισε η Νίκη Βόλου στο πρώτο της φιλικό παιχνίδι. Για την ομάδα του Λάμπρου Πρέκα, που βαδίζει στην τρίτη εβδομάδα προετοιμασίας της, χρόνο συμμετοχής στο κυριακάτικο ματς πήραν και οι 18χρονοι Πανιόπουλος, Χροναίος κι ο 14χρονος Δελεντζές. Τσώλης και Γιωτόπουλος δεν έπαιξαν, για να προφυλαχθούν λόγω τραυματισμών στον καρπό και στο πόδι αντίστοιχα.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Πρέκας-Τύμπας): Γεωργίου 5 (1), Κουτίνας 11, Φρουσκλιάς 14, Τασιούδης 18 (2), Καραγεώργος 18 (4), Τάσσος 4, Διγενής 9 (1), Αναγνωστόπουλος 3 (1), Χροναίος 3 (1), Τσαβές, Πανιόπουλος, Δελεντζές.

Οι κυανόλευκοι θα δώσουν συνέχεια στα φιλικά παιχνίδια στις 8/9 με το εντός έδρας ματς με τον Γ.Σ. Φαρσάλων, (με προαιρετική είσοδο 5 ευρώ) και στις 9/9 εκτός έδρας με τον Έσπερο Λαμίας, που θα είναι αντίπαλος της Νίκης και στο πρωτάθλημα. Ακολουθεί φιλικό με τον Ολυμπιακό Βόλου την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου και η συνέχεια θα δοθεί με τον πρώτο επίσημο αγώνα για φέτος για τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας στις 16 Σεπτεμβρίου κόντρα στον Α.Ο. Αγρινίου στη Νέα Ιωνία.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου