ΜΠΑΣΚΕΤ

Στο Πήλιο και τον Βόλο ο Παναθηναϊκός

στο-πήλιο-και-τον-βόλο-ο-παναθηναϊκός-762375

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Στο Πήλιο βρίσκεται από προχθές το βράδυ ο μπασκετικός Παναθηναϊκός για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του, ενόψει της νέας σεζόν… ενώ οι παίκτες του τριφυλλιού βρέθηκαν χθες και στον Βόλο και στη μεσημεριανή βόλτα στην παραλία έγιναν αντικείμενο θαυμασμού και δεν σταμάτησαν να ποζάρουν…

Η αποστολή του τριφυλλιού έτυχε αποθεωτικής αποδοχής από τους φίλους του Παναθηναϊκού και στην Πορταριά όπου είναι η βάση της στο Ξενοδοχείο «Ξενία Πορταριά».

Προχθές πριν έρθουν στη Μαγνησία οι «πράσινοι» υποδέχθηκαν στο ΟΑΚΑ τους Zhejiang Lions του Γιάννη Μπουρούση σε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα, που έγινε κεκλεισμένων των θυρών, συντρίβοντάς τους 104-67 (τα δεκάλεπτα: 36-22, 54-37, 86-47, 104-67).

Στη συνέχεια, η αποστολή του «τριφυλλιού» επιβιβάστηκε στο πούλμαν με προορισμό την Πορταριά του Πηλίου, όπου γίνεται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της και στο ξενοδοχείο η Θύρα 13 Βόλου επισκέφτηκε τους παίκτες του Τσάβι Πασκουάλ για να τους εμψυχώσει, ενώ χθες οι καλαθοσφαιριστές έτυχαν ανάλογων εκδηλώσεων και στην παραλία του Βόλου όταν έγιναν αντιληπτοί από φίλους του ΠΑΟ και όχι μόνο.

Οι παίκτες του Τσάβι Πασκουάλ στην Πορταριά θα «δουλέψουν» αρκετές μέρες στο πλαίσιο του «χτισίματος» για τη νέα απαιτητική χρονιά, ενώ στις 4 Σεπτεμβρίου θα έχουν και φιλικό στο κλειστό της Πορταριάς με τον Άρη.

Ο Άρης πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής του προετοιμασίας στην Καστοριά (στο Πήλιο είναι και ο Προμηθέας Πατρών) …και οι «κιτρινόμαυροι» θα έρθουν στην Πορταριά , όπου και προετοιμάζεται το «τριφύλλι»… για φιλικό παιχνίδι που θα γίνει την Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου, με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.

Μετά την Πορταριά, οι «πράσινοι» θα δώσουν αρκετά «δυνατά» φιλικά παιχνίδια με αποκορύφωμα αυτά που θα γίνουν στο πλαίσιο των δύο τουρνουά στα οποία θα συμμετάσχουν. Το πρώτο θα λάβει χώρα στη Λευκωσία της Κύπρου από τις 14 ώς τις 16 Σεπτεμβρίου, όπου πέραν του «τριφυλλιού» θα δώσουν το «παρών» η Μακάμπι FOX Τελ Αβίβ, η Χίμκι και η ΑΕΚ. Το δεύτερο σπουδαίο διεθνές τουρνουά είναι αυτό που διοργανώνει ο Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ στις 27 και 28 Σεπτεμβρίου στη μνήμη του αείμνηστου Παύλου Γιαννακόπουλου, με τη συμμετοχή της Φενέρμπαχτσε, της Μακάμπι FOX Τελ Αβίβ και της Χίμκι.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου