ΜΠΑΣΚΕΤ

Πρόταση γάμου στο γήπεδο: «Τρίποντο» στην καρδιά της Εύης

πρόταση-γάμου-στο-γήπεδο-τρίποντο-σ-784858

«Τρίποντο» στην καρδιά της Εύης Χαβαλέ. Η νεαρή ιστορικός και γνωστή μπασκετμπολίστρια της Νίκης Βόλου, συνεργάτης της εφημερίδας ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ δέχτηκε την πιο όμορφη πρόταση γάμου πριν από λίγες μέρες, από τον αγαπημένο της Λάμπρο Κόκκαλη. Στο τερέν του γηπέδου μπάσκετ, εκεί όπου έχει αφιερώσει πολλές ώρες σκληρής προπόνησης τα τελευταία χρόνια, Εύη και Λάμπρος έδωσαν «όρκους αιώνιας αγάπης και αφοσίωσης».

Το κοινό που παρακολουθούσε έκπληκτο από τις κερκίδες του γηπέδου στο Ελικοδρόμιο Ν. Ιωνίας, όπου φιλοξενείται το 32ο ανεπίσημο τουρνουά μπάσκετ Ν. Ιωνίας ξέσπασε σε παρατεταμένα χειροκροτήματα, βλέποντας το όλο σκηνικό, που παρέπεμπε σε κινηματογραφική ταινία.

Όλα ήταν καλά μελετημένα. Συμπαίκτες της Εύης αλλά και οι αθλητές της «αντίπαλης ομάδας» γνώριζαν για την έκπληξη που της ετοίμαζε ο αγαπημένος της. Στο «κόλπο» και ο διαιτητής. Έτσι ενώ ο αγώνας εξελισσόταν, σ’ ένα μαρκάρισμα που έκανε παίκτης της αντίπαλης ομάδας στην Εύη, ο διαιτητής σφύριξε φάουλ. Οι αντίπαλοι άρχισαν να γκρινιάζουν προς τον διαιτητή ενώ η Εύη ετοιμαζόταν να πάρει θέση μπροστά από τη ρακέτα για το χτύπημα των βολών φάουλ. Οι αντιδράσεις των αντιπάλων συνεχίζονταν ενώ η ίδια άρχισε να αναζητά τον διαιτητή για να του πει, ότι είναι άδικο να διαμαρτύρονται από τη στιγμή που το φάουλ έγινε.

Ο διαιτητής την άκουγε σοβαρός, για να μην κινήσει υποψίες. Περίμενε να δοθεί το κατάλληλο σήμα. Όπως και έγινε. Φίλοι του Λάμπρου και της Εύης μπήκαν μέσα στο γήπεδο κρατώντας ένα πανό. Όχι δεν ανέγραφε συνθήματα υπέρ της μίας ή της άλλης ομάδας, αλλά «Evi will you marry me;». Την ίδια ώρα ο αγαπημένος της όμορφης αθλήτριας έμπαινε μέσα στο τερέν, γονάτιζε και με ένα δαχτυλίδι στα χέρια τη ζητούσε σε γάμο.

Σφιχταγκαλιασμένο το ευτυχισμένο ζευγάρι μετά την καταφατική απάντηση της νεαρής αθλήτριας

«Ακόμη δεν μπορώ να το πιστέψω. Είμαι πολύ ευτυχισμένη. Πετάω στα σύννεφα. Δεν το περίμενα και ήταν η πιο όμορφη στιγμή που έχω ζήσει μέχρι σήμερα. Συγκινήθηκα πολύ, ακόμη και τώρα που το σκέφτομαι συγκινούμαι» τόνισε η Εύη στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ, πλέοντας σε πελάγη ευτυχίας.

Η Εύη φυσικά είπε το πολυπόθητο «ναι» και όλοι όσοι ήταν στο γήπεδο καταχειροκρότησαν το ζεύγος που γνώρισε την αποθέωση.

Η Εύη Χαβαλέ και ο Λάμπρος Κόκκαλης είναι μαζί δέκα χρόνια. Γνωρίστηκαν στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας που ήταν συμφοιτητές. Είναι και οι δύο ιστορικοί. Η Εύη Χαβαλέ έχει ολοκληρώσει επίσης τις μεταπτυχιακές της σπουδές στην Κοινωνική Ανθρωπολογία, τη Χωροταξία και την Ειδική Αγωγή, ενώ ο Λάμπρος ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό του και εκείνος στην Ειδική Αγωγή.

Στα 28 τους χρόνια έχουν πλέον όλη τη ζωή του μπροστά τους να σχεδιάσουν από κοινού τα επόμενα βήματά τους.

ΒΑΣΩ ΚΥΡΙΑΖΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου