ΜΠΑΣΚΕΤ

Κλήρωση για την ενισχυμένη ομάδα μπάσκετ

κλήρωση-για-την-ενισχυμένη-ομάδα-μπάσ-785727

Η κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή με τη Νίκη Βόλου να κληρώνεται να αντιμετωπίσει στη Νια Ιωνία το Αγρίνιο στην πρώτη φάση του θεσμού. Εφόσον προκριθούν οι κυανόλευκοι διασταυρώνονται με τον Διαγόρα Δρυοπιδέων. Η πρώτη φάση ορίστηκε να πραγματοποιηθεί στις 16 Σεπτεμβρίου και η δεύτερη στις 19/09.

Η ομάδα μπάσκετ της Νίκης κινείται δραστήρια και στις τελευταίες της ανακοινώσεις έκανε γνωστή και την απόκτηση του Γιώργου Τασιούδη. Ο 30χρονος Center (2.01) έχει καταγωγή από το Διδυμότειχο και έχει μεγάλη εμπειρία από τις Εθνικές κατηγορίες, καθώς έχει αγωνιστεί σε ΧΑΝΘ, Αίαντα Ευόσμου, Καστοριά (Α2), ενώ πέρσι αγωνίστηκε στον ΑΟΚ Χανιά, όντας ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του και 6ος σκόρερ στον 2ο όμιλο του Νότου της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, με 366 πόντους.

Ακόμη ανακοινώθηκε ότι οι Αναγνωστόπουλος, Γεωργίου, Διγενής, Κουτίνας, Τσαβές και Τσώλης θα παραμείνουν στο κυανόλευκο ρόστερ ενώ στην πρώτη ομάδα προωθούνται οι έφηβοι Πανιόπουλος και Ρουσιώτης.

Επίσης η Δ.Ε. του τμήματος καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου ανακοίνωσε την επιστροφή του Γιάννη Καρπέτη στην ομάδα μετά από τον διετή δανεισμό του στην ΑΕΒ Διμηνίου, ενώ πιο πριν η ομάδα είχε αποκτήσει τους Φώτη Τάσσο, Μιχάλη Φρουσκλιά, Βασίλη Γιωτόπουλοκαι φυσικά είχε ανακοινώσει την συνέχιση της συνεργασίας με τον προπονητή Λάμπρο Πρέκα, ο οποίος θα κάθεται στον πάγκο της για τρίτη συνεχόμενη χρονιά… μετρώντας ανόδους!

Αύριο Δευτέρα και ώρα 13.00, θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεντεύξεων Τύπου του Καυταντζόγλειου Σταδίου στη Θεσσαλονίκη, η κλήρωση του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής ανδρών (2ος όμιλος).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου