ΜΠΑΣΚΕΤ

Ανανεώσεις, μεταγραφές και 3on3 από τον Κένταυρο Ζαγοράς

ανανεώσεις-μεταγραφές-και-3on3-από-τον-κέ-799624

Η Διοίκηση του Α.Ο. Κένταυρος Ζαγοράς ανακοινώνει την συνέχιση της συνεργασίας με τον Μιχάλη Τσιντσίνη, ο οποίος θα αναλάβει και τη νέα σεζόν τα ηνία του ανδρικού τμήματος.

«Με βασικό γνώμονα τη διατήρηση του κορμού της ομάδας, ανανεώνεται η συνεργασία με τους αθλητές Βαΐτση Σωτήρη, Γαβαλά Φάνη, Γεωργούδη Νίκο, Δημόπουλο Γιώργο, Καρσέλα Χρήστο, Κλειτσογιάννη Βησσαρίωνα, Κοντογιώργο Βαλάντη και Λάσκο Περικλή, ενώ θα προβιβαστούν στην ανδρική ομάδα 2 αθλητές από τις ακαδημίες του συλλόγου μας.

Επίσης, η ομάδα μας ενισχύεται με τους Χρήστο Νικολόπουλο (35, PF) και Κωστή Μανωλόπουλο (28, PG), ενώ απέκτησε με την μορφή δανεισμού από τη Νίκη Βόλου τους Βασδέκη Αποστόλη (23, C), Καραθανάση Γιώργο (22, SG), Μπερτιάν Μουχάρεμ (22, SF).

Ευχαριστούμε την διοικούσα επιτροπή της Νίκης Βόλου και ειδικά τον πρόεδρο Μπάμπη Τουτουντζόγλου για τον δανεισμό των παικτών.

Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τους αθλητές Κισκίνη Γιάννη, Φίκαρη Γιάννη, Ρουμπέα Κώστα και Θέο Νίκο για την προσφορά τους στην ομάδα και να τους ευχηθούμε καλή συνέχεια στην μπασκετική τους πορεία.

* Υπενθυμίζουμε ότι η ομάδα του Α.Ο. Κένταυρος Ζαγοράς συνδιοργανώνει με τη Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον Δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου το 18ο καλοκαιρινό τουρνουά Basket 3on3, το διήμερο 21-22 Ιουλίου στο ανοικτό γήπεδο μπάσκετ στη τοποθεσία λάκα Κωλλέτη.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι μικροί μεγάλοι, με τις ομάδες να μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή έως την Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018 στο τηλ. 2426023060 και τις ώρες 09:00 με 13:00 και 17:00 έως 20:00.

Φέτος έχει ανοίξει ξεχωριστό site https://kentauroszagoras.3×3.gr/ με πληροφορίες σχετικά με το τουρνουά».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου