ΜΠΑΣΚΕΤ

Χαμός στην ΚΕΔ με μηνύσεις και αυτόφωρα

χαμός-στην-κεδ-με-μηνύσεις-και-αυτόφωρ-825936

Αναστάτωση προκλήθηκε χθες στα γραφεία της ΕΟΚ στο ΟΑΚΑ, λίγο μετά την κλήρωση των διαιτητών για τους τελικούς του πρωταθλήματος.

Ο Σπύρος Γκόντας και ο Αναστάσιος Φούφης, δύο από τους τέσσερις διαιτητές της Ευρωλίγκας που είχαν κινηθεί νομικά κατά της ΚΕΔ/ΕΟΚ για τους μη ορισμούς τους και έχουν δικαιωθεί, ήταν παρόντες στη διαδικασία και μόλις ενημερώθηκαν πως δεν συμπεριλαμβάνονται τα ονόματά τους στις κληρώσεις, προχώρησαν σε μήνυση για διαφυγόντα κέρδη.

Η διαδικασία του αυτοφώρου κινήθηκε με τον πρόεδρο της ΚΕΔ, Στέλιο Συμεωνίδη, να οδηγείται στο παραπλήσιο αστυνομικό τμήμα (λίγα μόλις μέτρα μακριά από τα γραφεία της ΕΟΚ) αλλά να καταθέτει με τη σειρά του μήνυση για εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμιση κατά των δύο διαιτητών, που απάντησαν μεν με τον ίδιο τρόπο, αλλά έμειναν κι αυτοί υπό κράτηση στο τμήμα. Τελικά οι δύο πλευρές αποχώρησαν αργά το απόγευμα από το τμήμα και η συνέχεια θα δοθεί επί των δικαστηρίων, εκτός κι αν υπάρξει εξωδικαστικός συμβιβασμός.

Αξίζει να σημειωθεί πως επειδή η μήνυση αφορούσε και την ΕΟΚ, οι αστυνομικοί πήγαν αρχικά να συλλάβουν και τον πρόεδρο της ομοσπονδίας, Γιώργο Βασιλακόπουλο, καθώς αποχωρούσε από τα γραφεία. Επικράτησε αναταραχή και μετά από παρέμβαση δικηγόρου ο πρόεδρος της ΕΟΚ αποχώρησε κανονικά.

Πηγή: sport-fm.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου