ΜΠΑΣΚΕΤ

Κυριακή στην Κατερίνη

κυριακή-στην-κατερίνη-6389

Στην Κατερίνη θα δοθεί η τελευταία παράσταση για την ομάδα μπάσκετ της Νίκης Βόλου,

η οποία θα τεθεί αντιμέτωπη με τον ΑΟ Πολυγύρου από τη Χαλκιδική, με στόχο την κατάκτηση ενός εισιτηρίου που μπορεί να αποδειχθεί χρυσό και να προσφέρει την άνοδο στη Β’ Εθνική.

Οι παίκτες του Λάμπρου Πρέκα μετά την κατάληψη της 3ης θέσης στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής θα αγωνιστούν κόντρα στην ομάδα από τη Χαλκιδική, η οποία τερμάτισε επίσης στην 3η θέση του 4ου Ομίλου.

Θετικό για τους Βολιώτες είναι πως δεν είχαν υποχρεώσεις την περασμένη Κυριακή, αφού ο Ιωνικός δεν κατέβηκε να παίξει στην τελευταία αγωνιστική και έτσι οι κυανόλευκοι ξεκούραστοι προετοιμάζονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την αναμέτρηση της Κυριακής, το τζάμπολ της οποίας θα δοθεί στις 6μ.μ. και αναμένεται να προσελκύσει και φιλάθλους από τον Βόλο στο Κλειστό του Σιδηροδρομικού Σταθμού της Κατερίνης.

Αγώνες κατάταξης όμως θα πραγματοποιηθούν και για τις ομάδες που τερμάτισαν στην 4η θέση. Συγκεκριμένα από τον όμιλο της Νίκης, ο 4ος Πρωτέας Γρεβενών θα τεθεί αντιμέτωπος της ΧΑΝΘ και όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση: «Σύμφωνα με την Ειδική Προκήρυξη Γ’ Εθνικής Κατηγορίας ανδρών (άρθρο 12, Γε 1), θα διεξαχθούν αγώνες κατάταξης στις 27/05/2018, μεταξύ των ομάδων που κατέλαβαν την 3η και 4η θέση στον 3ο και 4ο Όμιλο της κατηγορίας αυτής, για τον καθορισμό της σειράς προτεραιότητας για κάλυψη τυχόν κενών θέσεων στη Β’ Εθνική Κατηγορία στον 2ο Όμιλο για την αγωνιστική περίοδο 2018 – 2019».

Αγώνας και στο ΕΑΚ Βόλου

Επίσης, σύμφωνα με την Ειδική Προκήρυξη Β’ Εθνικής Κατηγορίας ανδρών (άρθρο 12 παρ. Γε), θα διεξαχθούν αγώνες κατάταξης στις 27/05/2018 μεταξύ των ομάδων που κατέλαβαν την 3η και 4η θέση στον 1ο και 2ο όμιλο αντίστοιχα, για τον καθορισμό της σειράς προτεραιότητας για κάλυψη τυχόν κενών θέσεων στη Α2’ Εθνική Κατηγορία για την αγωνιστική περίοδο 2018 – 2019. Το πρόγραμμα:

27/05/18

5μ.μ. ΠΑΠΑΓΟΥ

ΑΣΚ Ιπποκράτης- ΑΣ Ευρώπη

5μ.μ. ΕΑΚ ΒΟΛΟΥ

ΑΟ Τρίτων-Ίκαροι Σερρών

Συγχαρητήρια σε Ολυμπιακό Βόλου

Την ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου συνεχάρη η Δ.Ε. καλαθοσφαίρισης της Νίκης, για την άνοδό της στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Η ανακοίνωση: «Η Δ.Ε. μπάσκετ του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ», συγχαίρει την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου για την άνοδο στην Γ’ Εθνική κατηγορία. Η Διοικούσα Επιτροπή μπάσκετ της Νίκης Βόλου θεωρεί ότι το επίπεδο του βολιώτικου μπάσκετ ανεβαίνει με τη συμμετοχή περισσότερων ομάδων της πόλης μας σε Εθνικές κατηγορίες».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου