ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Η πόλη των Σερρών φιλοξενεί τον κορυφαίο αγώνα Rally Raid

η-πόλη-των-σερρών-φιλοξενεί-τον-κορυφα-203322

Από τις 29 Αυγούστου έως τις 2 Σεπτεμβρίου η πόλη των Σερρών θα υποδεχτεί τους κορυφαίους αναβάτες Rally Raid οι οποίοι θα λάβουν μέρος στον αγώνα Serres Rally 2012.

Πρόκειται για μία μεγαλειώδης διοργάνωση που διεξάγεται στα πλαίσια του έργου Cross Border Wheels το οποίο είναι ενταγμένο στο Πρόγραμμα Διασυνοριακής Συνεργασίας «Ελλάδα – πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας 2007-2013».

Οδηγοί από όλο τον κόσμο, με μοτοσικλέτες Rally, Quad και 4X4, επί 5 ημέρες θα καλύψουν 1.400 χιλιόμετρα off road σε 10 ειδικές διαδρομές με επίκεντρο το νομό Σερρών, στα καλύτερα βουνά των συνόρων μας. Αθλητές από το χώρο του enduro θα κάνουν την παρθενική τους εμφάνιση σε Rally Raid, όπως ο δημοσιογράφος Ανδρέας Γκλαβάς και ο πολυπρωταθλητής και πλέον καταξιωμένος στο χώρο του Βασίλης Σιαφαρίκας.

Αυτοί θα συναντήσουν τον πρωταθλητή Trail Ride Μιχάλη Μπισμπιρούλια, την καταξιωμένη και διεθνώς γυναίκα πρωταγωνίστρια Τίμη Κυριακοπούλου, τον Τάκη Ιωνά με Quad όπως και τον Χρήστο Σταμπολτζή στην κατηγορία GPS και 14 ακόμη Έλληνες αγωνιζόμενους.

Φυσικά, μεγάλη θα είναι η παρουσία διεθνών αναβατών από 13 κράτη που θα συμμετέχουν για το ευρωπαϊκό κύπελλο, ανάμεσά τους οι πρωταγωνιστές και νικητές του Rally Albania, Ιταλοί Andrea Cosentino και Christian Pastori, ο Γερμανός οργανωτής του Thassos Rally και νικητής πέρυσι Christian Woelfl, η Βρετανίδα Patsy Quick, ο Ιταλός οργανωτής του Merzouga Rally Edoardo Mossi, o Αυστριακός Johannes Lucas, o Ισπανός Francisco Barajas, o νικητής του Dakar Rally με Quad Josef Machacek, και πολλοί ακόμη αναβάτες από χώρες όπως Τσεχία, Αυστραλία, Τουρκία, Δανία, Γαλλία, Ολλανδία, Πολωνία, Σλοβενία και FYROM.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου