ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Toyota Auris. Η νέα γενιά πάει Παρίσι

toyota-auris-η-νέα-γενιά-πάει-παρίσι-206720

Στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού τον επόμενο μήνα θα κάνει ντεμπούτο η νέα γενιά του Toyota Auris. Το μικρομεσαίο μοντέλο της γιαπωνέζικης φίρμας διαθέτει σφηνοειδή και συγχρόνος τολμηρό σχεδιασμό

Η κατηγορία των συμπαγών hatchback μοντέλων αναθερμαίνεται στην Ευρώπη με δεδομένο ότι οι περισσότερες μεγάλες αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν ήδη λανσάρει ή ετοιμάζονται να λανσάρουν νέα μοντέλα στην αγορά.

Η νέα σειρά των προτάσεων περιλαμβάνει από τα ακριβά Audi A3 (λίφτινγκ) και Mercedes-Benz A-Class (νέο μοντέλο) μέχρι το πιο προσιτό Kia Cee’d, το επερχόμενο VW Golf ΜΚ7 και φυσικά, τη δεύτερη γενιά του Auris.

Το νέο ανανεωμένο Auris της Toyota θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού τον επόμενο μήνα. Το μικρομεσαίο μοντέλο της ιαπωνικής φίρμας είναι πλήρως αλλαγμένο, φέροντας στο εμπρός μέρος τη νέα μάσκα που έχει υιοθετήσει η Toyota για όλα τα μοντέλα της. Το αμάξωμα παραπέμπει στο αιχμηρό στιλ του Yaris ενώ γενικότερα ο σχεδιασμός είναι πιο τολμηρός.

Αναβαθμισμένο είναι το νέο Auris και σε ότι αφορά τον εσωτερικό διάκοσμο. Ενώ παράλληλα η ήδη καλή ποιότητα κατασκευής έχει κι αυτή αναβαθμισθεί με την σειρά της.

Σε ότι αφορά τους κινητήρες, θα υπάρχουν δύο μοτέρ βενζίνης στα 1,33 λ. και 1,6 λ. άλλες δύο εκδόσεις ντίζελ (οι κινητήρες έχουν εξελιχθεί σε συνεργασία με την BMW) στα 1.4 λ. και 2.0 λ. ενώ παραμένει η υβριδική έκδοση του 1.8 λ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου