ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Το «έξυπνο» σκούτερ

το-έξυπνο-σκούτερ-223260

Το νέο σκούτερ της Honda φιλοδοξεί να αποσπάσει υψηλό μερίδιο και από την ελληνική αγορά. Τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά του: Διατίθεται σε εκδόσεις με τροχούς 14" και 16".

Μοντέρνος σχεδιασμός με αναπαυτική σέλα για δύο επιβάτες, μεγάλος χώρος κάτω από τη σέλα και ρεζερβουάρ 5,5 λίτρων. Οικονομικός και αξιόπιστος 4χρονος κινητήρας χωρητικότητας 110 κ.εκ., είτε 50 κ.εκ. με ηλεκτρονικά ελεγχόμενο ψεκασμό καυσίμου PGM-FI και μίζα. Στιβαρό και ελαφρύ πλαίσιο. Συνδυασμένο σύστημα πέδησης για καλύτερο φρενάρισμα. Λογικές τιμές πώλησης.

Το Ηonda Vision απευθύνεται σε μεγάλη μερίδα υποψήφιων αγοραστών σκούτερ. Ο αερόψυκτος τετράχρονος μονοκύλινδρος κινητήρας 110 κ.εκ./ 50 κ.εκ. με εκκεντροφόρο επί κεφαλής, προσφέρει υψηλή απόδοση. Η κατανάλωση είναι χαμηλή, μόλις 52 χιλιόμετρα/λίτρο σε κανονικές συνθήκες οδήγησης.

Σχεδιάστηκε για να είναι άνετο τόσο για τον αναβάτη όσο και για τον συνεπιβάτη. Η εργονομικά σχεδιασμένη, μονοκόμματη σέλα έχει ύψος 755 χλστ., προσφέρει μεγάλο χώρο για τα πόδια και διευκολύνει την οδήγηση.Ο αποθηκευτικός χώρος κάτω από τη σέλα είναι επαρκής για μερικά ψώνια, το αδιάβροχο και την κλειδαριά ή για ένα full face κράνος. Το κάλυμμα των ποδιών, εκτός από προστασία στη βροχή, προσφέρει και διπλό αποθηκευτικό χώρο, κατάλληλο για μπουκάλια.

Γάντζοι εκατέρωθεν του χώρου κάτω από τη σέλα, ασφαλίζουν τα κράνη. Η πίσω σχάρα είναι από αλουμίνιο, ενώ τα μασπιέ του συνεπιβάτη είναι αναδιπλούμενα. Με τον τρόπο αυτό, όταν είναι ανοιχτά παρέχουν την απαραίτητη ασφάλεια, ενώ όταν διπλώνουν αφομοιώνονται στο προφίλ του σκούτερ.

Στην ελληνική αγορά το Vision είναι διαθέσιμο σε 4 εκδόσεις: 50 κ.εκ. 14” 1.780 ευρώ και 16” 1.920 ευρώ.110 κ.εκ. 14” 1.940 ευρώ και 16” 2.080 ευρώ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου