ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

MINI Clubvan: Επαγγελματισμός με στυλ

mini-clubvan-επαγγελματισμός-με-στυλ-253302

Το πρώτο επαγγελματικό ΜΙΝΙ της νεώτερης εποχής της φίρμας, στα χέρια των Βαυαρών, είναι γεγονός και φέρει τα διακριτικά Clubvan.

Έχοντας παρουσιαστεί στην έκθεση της Γενεύης το 2012 ως πρωτότυπο, το Clubvan ακολουθεί την προδιαγεγραμμένη πορεία του, παίρνοντας σταδιακά τη θέση που του αντιστοιχεί στις αντιπροσωπείες της ΜΙΝΙ ανά την Ευρώπη και στοχεύοντας σε στυλιστικά ευσυνείδητους επαγγελματίες.

Έχοντας ως αφετηρία το Clubman και διατηρώντας τις ίδιες ακριβώς διαστάσεις (μήκος 3,961 μ., πλάτος 1,683 μ., ύψος 1,426 μ. και μεταξόνιο 2,547 μ.), το Clubvan αποτελεί ουσιαστικά, μια μετασκευασμένη εκδοχή του χωρίς πίσω παράθυρα και πίσω καθίσματα, η οποία προσφέρει χώρο φόρτωσης 860 λίτρων με διαστάσεις 1,15 μ. μήκος και 1,02 μ. πλάτος, ο οποίος μπορεί να φιλοξενήσει φορτίο βάρους έως και 500 κιλών.

Το Clubvan θα διατεθεί στις εκδόσεις One, Cooper και Cooper D. Οι δύο πρώτες εφοδιάζονται με κινητήρα βενζίνης 1,6 λίτρων σε εκδοχές των 98 και των 122 ίππων, ενώ η πετρελαιοκίνητη εκδοχή εφοδιάζεται με το γνωστό τετρακύλινδρο turbodiesel των 112 ίππων ο οποίος αποτελεί και την πλέον αποδοτική και πιο πράσινη επιλογή της γκάμας με μέση κατανάλωση 3,9 λίτρα/100 χλμ. και εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα 103 γρ./χλμ.

Όλες οι εκδόσεις διατίθενται με χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων ενώ στον προαιρετικό εξοπλισμό τους διατίθεται το ισάριθμων σχέσεων, αυτόματο κιβώτιο της ΜΙΝΙ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου