ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Kawasaki 2012 Special Editions

kawasaki-2012-special-editions-253633

Κόντρα στο πνεύμα λιτότητας και κοντά στις απαιτήσεις των πελατών της, η Kawasaki έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες από ειδικές εκδόσεις (Special Editions) κάποιων εκ των υπαρχόντων μοντέλων της.

Κόντρα στο πνεύμα λιτότητας και κοντά στις απαιτήσεις των πελατών της, η Kawasaki έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες από ειδικές εκδόσεις (Special Editions) κάποιων εκ των υπαρχόντων μοντέλων της.

Μην φανταστείτε τίποτα κοσμογονικές αλλαγές, μόνον προσθήκες αξεσουάρ έχουν γίνει με στόχο την κάλυψη ποικίλων αναγκών για οδήγηση στην πόλη ή/και στο ταξίδι. Τα μοντέλα με ενδιαφέρον για την εγχώρια αγορά είναι:

GTR 1400 Grand Tourer: Η Grand Tourismo 1400 γίνεται ακόμα πιο τουριστική με την προσθήκη βαλίτσας top case.

Versys 1000 Grand Tourer: Μια τριπλέτα βαλιτσών και προστατευτικές “χούφτες” χεριών αρκούν για να μετατρέψουν τη μεγαλύτερη τετρακύλινδρη σε σειρά On/Off παραγωγής σε πραγματικό χιλιομετροφάγο.

TourerZ 1000 SX City: Ακόμα και οι streetfighters έχουν το δικαίωμα να παίρνουν μαζί τους κάποια επιπλέον πράγματα. Μια βαλίτσα top case και μια σχάρα είναι ότι πρέπει για την καθημερινή μετακίνηση.

Z 1000 SX Tourer: Αν οι συνθήκες επιβάλλουν ταξίδι, τότε ένα σετ πλαϊνών βαλιτσών είναι ότι πρέπει. Η απουσία top case αεροδυναμικά επιβεβλημένη αν το ταξίδι πρέπει να γίνει με υψηλές μουαγέν.

W 800 Cafe: Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι! Η γνωστή μας W 800 τώρα σε μορφή και χαρακτήρα Cafe Racer μέσω μονόσελου και φέρινγκ προβολέα από άλλες εποχές!

W 800 Cafe SE: Μαύρος κινητήρας και εξάτμιση, χρυσά σιρίτια στις ζάντες και η W 800 Cafe γίνεται αντικείμενο πόθου μονομιάς!

Versys 650 City: Η άκρως επιτυχημένη μεσαία On/Off αποκτά βαλίτσα top case και περισσότερο αστικό/χρηστικό χαρακτήρα.

Versys 650 Tourer: Νέα διπλή ρυθμιζόμενη ζελατίνα, πλαϊνές βαλίτσες και ο τουρισμός αποκτά μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Και εδώ, η απουσία top case φανερώνει ξεκάθαρα την προσπάθεια για καλύτερη αεροδυναμική στο εθνικό οδικό δίκτυο.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου