ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Ενώ «πήγαινε με 200», είδε στο τιμόνι της μηχανής ένα… φίδι!

ενώ-πήγαινε-με-200-είδε-στο-τιμόνι-της-μ-254133

Η ζέστη του κινητήρα μπορεί να προσελκύσει τους πιο ανεπιθύμητους λαθρεπιβάτες, αποδεικνύει ένα μοναδικό βίντεο από τη Βραζιλία

Συνήθως οι μηχανές θεωρούνται απρόσιτες από τα ζώα, αν εξαιρέσει κανείς τις γάτες και την όχι και τόσο καλή συνήθειά τους να «βάζουν νύχια» στις σέλες των δικύκλων, όταν αυτές είναι παρκαρισμένες σε κάποιο γκαράζ (και όχι μόνο).

Surprise for biker at 250 km speed Στο διαδίκτυο υπάρχουν αμέτρητα βίντεο με κάθε είδους ζώο που ο οδηγός πήρε μαζί του στη μηχανή, ή το έχει μάθει να «οδηγεί» μόνο του, κτλ. Η περίπτωση λαθρεπιβάτη, ωστόσο, από το ζωικό βασίλειο, είναι σπάνια. Και ακόμη πιο σπάνια, είναι αυτός να είναι… δηλητηριώδης!

Ενα βίντεο που «ανέβηκε» στο διαδίκτυο από τη Βραζιλία, είναι ο αδιάψευστος μάρτυρας του σοκ που υπέστη ένας οδηγός σε επαρχιακό δρόμο. Οδηγώντας μαζί με φίλους και με ταχύτητες που θα μάζευαν πολλά πρόστιμα και κλήσεις, ο φίλος μας στην αρχή δεν αντελήφθη καν ότι στο τιμόνι του αναρριχήθηκε ένα πορτοκαλί φίδι.

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα ωστόσο, και ενώ το ερπετό έχει «αράξει» στο αριστερό μέρος του τιμονιού και… απολαμβάνει την βόλτα, ο οδηγός αντιλαμβάνεται την παρουσία του, «πιάνει δεξιά» και τελικά κάποιος από τους φίλους του το διώχνει, εν μέσω γέλιων.

Και μη χειρότερα…

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου