ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Τριήμερο για τους “κλασικούς” του βολάν

τριήμερο-για-τους-κλασικούς-του-βολ-260953

Για 6η συνεχή φορά διοργανώνεται στη Μηλίνα Πηλίου, από την Παρασκευή 28 Ιουνίου ως την Κυριακή 1η Ιουλίου, η ετήσια συνάντηση & κατασκήνωση των φίλων του κλασικού οχήματος, με διοργανώτρια την επιτροπή αερόψυκτων της Λέσχης Κλασικών Οχημάτων Βόλου, που αναφέρει:

«Αερόψυκτα, υδρόψυκτα, με δύο, τρείς, τέσσερις ή και περισσότερες ρόδες, μεγάλες ή μικρές παρέες, οικογένειες και μοναχικοί καβαλάρηδες, κούρσες, κάμπριο, λεωφορειάκια , μοτοσυκλέτες, μοτοσακό, τζίπ, χελώνες ή λαγοί.

Με πρωταγωνιστές τους αερόψυκτους Σκαραβαίους και τα ιδανικά για την περίπτωση VW Camper, πλαισιωμένα από αρκετά ιστορικά αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες, θα επιχειρήσουμε να περάσουμε ένα υπέροχο τριήμερο δίπλα στην θάλασσα, με οχηματοδρομίες σε κοντινούς προορισμούς και μια κρουαζιέρα στο μαγευτικό Νησί Τρίκερι, διάφορους διαγωνισμούς, όπως το πρωτάθλημα τάβλι, τους αγώνες με θαλάσσια ποδήλατα, παιχνίδια για παιδιά, προβολή ταινίας, ζωντανή μουσική με συγκροτήματα και πάρτι με πολύ κέφι και χορό.

Το βράδυ της Κυριακής θα είναι αφιερωμένο μάλλον στον τελικό του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, αλλά και άλλες δραστηριότητες. Για πρώτη φορά, εντός του χώρου της κατασκήνωσης θα λειτουργεί Bazaar μεταχειρισμένων ανταλλακτικών και αξεσουάρ κλασικών οχημάτων και ειδών χειροτεχνίας. Φέρτε και εσείς τα δικά σας «περισσεύματα» που κάποιος άλλος ίσως ψάχνει απεγνωσμένα ή ανακαλύψτε εσείς εκείνο το κομμάτι του παζλ, που σας λείπει !»

Η συγκεκριμένη εκδήλωση, που αρχίζει να γίνεται θεσμός, απέκτησε και το δικό της ιδιαίτερο όνομα : «Dubbmeet». Είναι, πλέον, “μια διεθνής συνάντηση με προσκαλεσμένους φίλους από την Ουκρανία, τη Βουλγαρία, την Τουρκία, τη Σερβία, την Ιταλία, τη Βοσνία, την Κροατία, τη Σλοβενία και βέβαια όλη την Ελλάδα”.

Περισσότερες πληροφορίες στα www.lekov.gr & www.vwvolosclub.com και στο τηλ.6944470815(Δ. Τσιάνος)

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου