ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Η νέα γενιά του Audi A4

η-νέα-γενιά-του-audi-a4-261222

Την τέταρτη γενιά του δημοφιλούς Α4, εξελίσσει αυτή την περίοδο η Audi. Πρόκειται για ένα εντελώς καινούριο αυτοκίνητο, που υπόσχεται εκτός από ποιότητα, άνεση και πολυτέλεια, περισσότερο δυναμισμό και κινητήρες με έμφαση στην οικονομία και τις επιδόσεις.

Το νέο Audi A4, αναμένεται στις αγορές το 2014. Σχεδιαστικά, θα ακολουθεί τη λογική της τωρινής γενιάς, έχοντας ωστόσο πιο επιθετικό αμάξωμα και καλύτερη αεροδυναμική. Χάρη στη χρήση αλουμινίου, το βάρος του θα είναι σημαντικά μειωμένο, με τις διαστάσεις να είναι ελαφρώς αυξημένες, προσφέροντας ευρυχωρία και άνεση στους επιβάτες. Η καμπίνα, θα χαρακτηρίζεται από την υψηλή ποιότητα και εργονομία, με τον εξοπλισμό να περιλαμβάνει πλήθος ηλεκτρονικών συστημάτων.

Χάρη στο μειωμένο βάρος του αμαξώματος και τους κινητήρες TFSI, το νέο A4 θα έχει ακόμα πιο δυναμικά οδικά χαρακτηριστικά. Η κίνηση θα συνεχίσει να μεταφέρεται στους εμπρός τροχούς, ενώ θα υπάρχουν και εκδόσεις Quattro με σύστημα τετρακίνησης και κεντρικό διαφορικό. Η έκδοση Allroad αναμένεται να λανσαριστεί ένα χρόνο αργότερα (2015), με τα A4 plug-in hybrid και το ηλεκτρικό e-tron να περιλαμβάνονται στα σχέδια της γερμανικής φίρμας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου