ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Η εξέλιξη του Mini Rocketman Concept

η-εξέλιξη-του-mini-rocketman-concept-265731

Πρωτότυπη έκδοση αφιερωμένη στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Την πλέον εξελιγμένη μορφή του πρωτότυπου Rocketman, αφιερωμένη στους επερχόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου παρουσίασε η Mini.

Για το Rocketman είναι το πρωτότυπο που θα εξελιχθεί στο 3+1 θέσεων μίνι…της Mini, δηλαδή σε ένα μοντέλο παραγωγής που εμπορικά θα τοποθετηθεί κάτω από το γνώριμό μας -μικρό- Μini χάτσμπακ.

Παρόλο όμως που το τελευταίο χρονικό διάστημα «φούντωναν» οι φήμες που ήθελαν τη θυγατρική της BMW να εγκαταλείπει τα σχέδια που είχε για να προχωρήσει στην παραγωγή του μοντέλου, φαίνεται πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Μάλιστα, εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου η Mini παρουσίασε μια πολύ εξελιγμένη έκδοση του πρωτότυπου Rocketman, αφιερωμένη στην πολύ σημαντική αυτή γιορτή του αθλητισμού.

Τι το ιδιαίτερο όμως έχει αυτό το εξελιγμένο concept Mini Rocketman; Αρχικά δείχνει σαφώς ότι βρίσκεται πολύ πιο κοντά στην παραγωγή, ενώ χρωματικά τόσο στο αμάξωμά του όσο και στο εσωτερικό του διαθέτει τα χρώματα της βρετανικής σημαίας.

Το μήκους 3,4 μέτρων πρωτότυπο διαθέτει στο εσωτερικό του λογότυπα και ημερομηνίες από προηγούμενους Ολυμπιακούς Αγώνες αλλά και μικρές αναπαραστάσεις αθλητών σε διαφορετικά σημεία.

Αποκορύφωμα αποτελεί το γεγονός ότι κεντρικός μικροαποθηκευτικός χώρος έχει μετατραπεί σε ένα άτυπο «γήπεδο μπάσκετ»!

Η επίσημη παρουσίαση του εξελιγμένου Mini Rocketman Concept θα γίνει στον ειδικό χώρο που ετοίμασε η BMW στο Ολυμπιακό Χωριό του Λονδίνου. Εκεί μάλιστα είναι πολύ πιθανό να το δούμε και σε μορφή παραγωγής.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου