ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Skoda Yeti 2014: Με το βλέμμα στο μέλλον

skoda-yeti-2014-με-το-βλέμμα-στο-μέλλον-270145

Η επιτυχία του Yeti στην ευρωπαϊκή αγορά αποτυπώνεται στις πωλήσεις του, οι οποίες το πρώτο τρίμηνο του 2012 έφτασαν τις 16.231 μονάδες, τοποθετώντας το έτσι πίσω από τις Octavia και Fabia.

Με δεδομένη, ωστόσο, την διεύρυνση της γκάμας της Skoda και τη νέα αισθητική ταυτότητα των μοντέλων της το Yeti θα υποστεί αλλαγές τις οποίες κρύβει το καμουφλάζ που βλέπετε στις φωτογραφίες.

Το στυλ του Yeti θα παραμείνει αμετάβλητο, αλλά η λείανση των γραμμών στο μπροστινό και το πίσω τμήμα θα ανανεώσει την εμφάνισή του ώστε να σταθεί δίπλα στα δύο νέα μοντέλα της φίρμας, το Rapid -που έχει το μέγεθος του Ford Focus- και τη νέα Octavia.

Τα δύο τελευταία θα κυκλοφορήσουν το 2013, στο δεύτερο εξάμηνο του οποίου αναμένεται και το ανανεωμένο Yeti διατηρώντας την ίδια σειρά κινητήρων οι οποίοι αναμένεται να είναι αποδοτικότεροι και πιο οικονομικοί, χάρη στις βελτιώσεις που θα υποστούν από την μητρική VW.

Περιορισμένες αλλαγές θα υποστεί και το εσωτερικό του αυτοκινήτου, χωρίς καμία ουσιαστική επίπτωση στις διαστάσεις του ενώ οι εκτός δρόμου ικανότητες θα διατηρηθούν αναλλοίωτες στις τετρακίνητες εκδόσεις.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου