ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

ΚΤΜ: Όποιος πρόλαβε την 690 SM είδε!

κτμ-όποιος-πρόλαβε-την-690-sm-είδε-270564

Μία μοναδική και ανεπανάληπτη ευκαιρία δίνει η KTM στο κοινό της χώρας μας. Η ελληνική αντιπροσωπεία προσφέρει την εξαιρετική 690 SM σε μία τιμή που βγάζει πραγματικά μάτια!

Ειδικότερα, στο κατάστημα KTM DownUnder by Hellinmoto θα βρείτε την τελευταία 690 SΜ την οποία και μπορείτε να την αποκτήσετε στην εκπληκτική τιμή των 6.590 ευρώ!

Η 690 SM είναι ένα από τα κορυφαία μονοκύλινδρα supermoto διαθέτοντας τεχνολογία αιχμής και κορυφαία περιφερειακά εξαρτήματα, όπως οι ρυθμιζόμενες αναρτήσεις της WP και τα φρένα της Brembo.

Κινείται από ένα πανίσχυρο και ιδιαίτερα πολιτισμένο μοτέρ 64 ίππων, το βάρος της δεν ξεπερνά τα 154 κιλά και το άκαμπτο πλαίσιο χωροδικτύωμα εγγυάται τη διασκέδαση σε κάθε είδους στριφτερή διαδρομή. Επωφεληθείτε αυτής της μοναδικής προσφοράς, η οποία ισχύει για ένα και μοναδικό κομμάτι και κάντε δική σας μία από τις κορυφαίες μοτοσικλέτες της αυστριακής εταιρίας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε το κατάστημα της KTM, DownUnder by Hellinmoto στην οδό Πλαταιών 4-6 στο Γκάζι, να καλέσετε στο 210-3423122 ή να γράψετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου