ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Τέλη του 2012 έρχεται στην Ελλάδα το νέο Opel Mokka

τέλη-του-2012-έρχεται-στην-ελλάδα-το-νέο-opel-mokka-272696

Το νέο μικρό SUV της Opel είναι έτοιμο να ξεκινήσει την εμπορική του πορεία στην ευρωπαϊκή αγορά, με το ντεμπούτο του στην Ελλάδα να αναμένεται στα τέλη του 2012. Το Mokka θα είναι διαθέσιμο με τρεις κινητήρες και ισάριθμες εξοπλιστικές εκδόσεις.

Οι ενδιαφερόμενοι λοιπόν, θα έχουν να επιλέξουν μεταξύ δύο κινητήρων βενζίνης ( 1,6 λτ. με 115 ίππους και 1,4 Turbo με 140 ίππους και 200 Nm ροπής) και τον diesel 1.7 CDTI απόδοσης 130 ίππων. Όλοι διαθέτουν σύστημα start/stop, με τον πετρελαιοκινητήρα να διατίθεται με εξατάχυτο μηχανικό ή αυτόματο κιβώτιο. Ο 1.4 Turbo αρχικά θα διατίθεται με το ίδιο μηχανικό κιβώτιο, ενώ αργότερα θα προστεθεί και η επιλογή του αυτόματου κιβωτίου.

Σε ό΄τι αφορά τις εκδόσεις, θα υπάρχουν οι Essentia, Enjoy και Cosmo, με την βασική να περιλαμβάνει εκτός των άλλων τα συστήματα ESC, Traction Control, Hill Start Assist και Hill Descent Control . Η έκδοση «Enjoy» διαθέτει επιπλέον ζάντες 18 ιντσών, A/C και Radio CD με συνδεσιμότητα Bluetooth και η πιο πλούσια «Cosmo» περιέχει πρόσθετα premium στοιχεία, όπως park assist, διζωνικό σύστημα κλιματισμού και καθίσματα με συνδυασμό δέρματος/υφάσματος.

Στην αγορά της Αγγλίας, έχουν ήδη ξεκινήσει οι παραγγελίες, με τις τιμές να ξεκινούν από 21.000 ευρώ

Zougla.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου