ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

VW Scirocco GTS. Δυναμικό come back

vw-scirocco-gts-δυναμικό-come-back-281209

Αν το SciroccoR αποτελεί μια αρκετά δαπανηρή επιλογή για όσους θέλουν ένα γρήγορο κουπέ, η VW προσφέρει μια λιγότερο δαπανηρή λύση με GTS Scirocco.

Κάτω από το καπό του Volkswagen Scirocco GTS υπάρχει ο γνωστός κινητήρας TSI των 2.0 λίτρων ο οποίος αποδίδει 210 ίππους (το Scirocco R με διαφορετική χαρτογράφηση του ίδιου κινητήρα αποδίδει 265 άλογα).

Ο στόχος της VW με το νέο GTS είναι να αναβιώσει το Scirocco GT, το οποίο ξεκίνησε περίπου πριν από 30 χρόνια. Το VW Scirocco GTS διαθέτει το ίδιο ρετρό στυλ, όπως τα αγωνιστικά αυτοκίνητα της δεκαετίας του ’70 και του ’80.

Το Scirocco GTS διαθέτει μαύρες και κόκκινες αγωνιστικές λωρίδες, οι οποίες διατρέχουν το καπό, την οροφή και την τρίτη πόρτα. Στο πίσω μέρος κυριαρχεί μια ανασχεδιασμένη αεροτομή οροφής, ενώ επίσης το Scirocco GTS έρχεται ανασχεδιασμένο τόσο τον εμπρός όσο και τον πίσω προφυλακτήρα. Πλαϊνές ποδιές στο χρώμα του αμαξώματος και πίσω διαχύτη συμπληρώνουν την εικόνα του αυτοκινήτου, μαζί με τις 18άρες ζάντες.

Το μαύρο εσωτερικό του Volkswagen Scirocco GTS τονίζεται από από την κόκκινη ραφή στα καθίσματα, το χειρόφρενο και το σπορ τιμόνι. Η τιμή και η διαθεσιμότητα των νέων GTS Scirocco δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου