ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Παράταση στην έκπτωση

παράταση-στην-έκπτωση-287388

H Piaggio Hellas ανακοινώνει ότι παρατείνεται μέχρι και 30/06/2012 η προωθητική ενέργεια που αφορά έκπτωση 20% σε όλα τα ανταλλακτικά και απευθύνεται σε ιδιοκτήτες δικύκλων, οποιουδήποτε μοντέλου και κυβισμού από τις μάρκες που αντιπροσωπεύει, εκτός διετούς εγγύησης.

Η ενέργεια καλύπτει οποιαδήποτε εργασία προγραμματισμένης συντήρησης ή επισκευής πραγματοποιηθεί σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο. Σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, η Piaggio Hellas στηρίζει τους πελάτες της, καθιστώντας τις υπηρεσίες των Εξουσιοδοτημένων Σημείων Τεχνικής Εξυπηρέτησης ακόμα πιο προσιτές και προσφέροντας σε όλους την δυνατότητα να γνωρίσουν την ποιότητα και αξιοπιστία των υπηρεσιών μετά την πώληση που εγγυάται το δίκτυο συνεργατών.

Στην καμπάνια περιλαμβάνονται όλα τα γνήσια ανταλλακτικά του Ομίλου Piaggio ενώ εξαιρούνται τα λιπαντικά.

Η καμπάνια έχει σχεδιαστεί για να προσελκύσει πελάτες στα συνεργεία και ο βασικός της στόχος είναι να παγιώσει τη σχέση εμπιστοσύνης με τον πελάτη και να αυξήσει τον δείκτη ικανοποίησης.

H συγκεκριμένη καμπάνια πιστότητας θα πραγματοποιείται στα πλαίσια μιας σειράς ενεργειών του προγράμματος Prime Service της Piaggio, με σκοπό να αναδείξει τη μοναδικότητα των Υπηρεσιών μετά την Πώληση που παρέχει ο Όμιλος Piaggio και να αναδείξει τις αξίες που ανέκαθεν χαρακτήριζαν τα επίπεδα εξυπηρέτησης των Εξουσιοδοτημένων Σημείων Τεχνικής Υποστήριξης της Εταιρείας : Ασφάλεια, Ποιότητα, Αξιοπιστία και Σεβασμός στο περιβάλλον.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου