ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Abarth 695 Maserati Edition. Μικρός πύραυλος

abarth-695-maserati-edition-μικρός-πύραυλος-287792

Μετά τη συνεργασία με τη Ferrari για τη δημιουργία του Abarth 695 Tributo Ferrari, η Abarth επιβεβαιώνει και πάλι τη θέση της στη σπορ πολυτελή κατηγορία. Το 695 Tributo Ferrari ήταν η απόλυτη έκφραση του σπορ χαρακτήρα και του αγωνιστικού πνεύματος της Abarth.

Η νέα έκδοση είναι η επιτομή της φινέτσας και της άνεσης μιας GranTurismo, αλλά με την πρακτικότητα ενός αυτοκινήτου ιδανικού για καθημερινή χρήση. Το 695 Maserati Edition είναι ένα ξεχωριστό μοντέλο που συνδυάζει τον έντονο και σπορ χαρακτήρα ενός αυτοκινήτου υψηλών επιδόσεων με τη φινετσάτη αισθητική ενός ανοιχτού μοντέλου. Ακολουθώντας το πρότυπο της Maserati, προσφέρει τέλεια οδική συμπεριφορά, υψηλό επίπεδο άνεσης, προσοχή στη λεπτομέρεια και ιδιαίτερα υλικά.

Ο κινητήρας 1.4 T-Jet έχει φτάσει τα 180 HP και συνδυάζεται με το ημιαυτόματο κιβώτιο Abarth Competizione με paddles στο τιμόνι. Αυτό το τελευταίο βοηθά τις επιδόσεις με τις αστραπιαίες αλλαγές του και ταυτόχρονα εξασφαλίζει άνετη μετακίνηση. Οι ζάντες των 17” είναι εμπνευσμένες από τις «Neptune», τις ζάντες που χρησιμοποιεί η Maserati GranTurismo. Ανάρτηση και σύστημα πέδησης είναι κατάλληλα αναβαθμισμένα: oι διαιρούμενοι δίσκοι 305 mm της Brembo συνδυάζονται με 4πίστονες δαγκάνες, ενώ τα ειδικά εξελιγμένα αμορτισέρ της ΚΟΝΙ εγγυώνται κράτημα αγωνιστικών προδιαγραφών και απόλυτη ασφάλεια στο δρόμο.

Το σύνολο συμπληρώνει η εξάτμιση με μεταβλητό backpressure που βελτιώνει την απόδοση του κινητήρα και εκπέμπει έναν εθιστικό ήχο πάνω από τις 3.000 rpm.

Το Abarth 695 Maserati Edition διατίθεται αποκλειστικά στο τριπλής επίστρωσης μπορντό «Pontevecchio» της Maserati, με γκρι υφασμάτινη κουκούλα. Στο στάνταρ εξοπλισμό ανήκουν τα φώτα xenon με λειτουργία μεσαίας και μεγάλης σκάλας για μέγιστη απόδοση ανεξαρτήτως συνθηκών. Η προσοχή στη λεπτομέρεια και τα έντονα σπορ στοιχεία χαρακτηρίζουν φυσικά και το εσωτερικό. Το σαλόνι είναι ντυμένο με μπεζ δέρμα και στο προσκέφαλο των καθισμάτων δεσπόζει το διακριτικό «695». Το ταμπλό και ο μοχλός ταχυτήτων είναι ντυμένα με ανθρακονήματα με ματ φινίρισμα. Ο πίνακας οργάνων είναι μια δημιουργία της Jaeger αποκλειστικά για αυτό το Abarth. Το κορυφαίο ηχοσύστημα της JBL έχει εννεά ηχεία και συνολική ισχύ 400W. Τέλος, τη μοναδικότητα του κάθε Abarth 695 Maserati Edition θυμίζει η πλακέτα με τον μοναδικό αριθμό του, από το 1 ως το 499.

Περισσότερες πληροφορίες για το Abarth 695 Maserati Edition, όπως και για κάθε ξεχωριστή δημιουργία της Abarth, μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση: www.abarthspecialties.com

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου