Αστυνομικός κινείται ανάποδα σε δρόμο με ανασφάλιστο scooter

Τελευταία ενημέρωση: 2022-11-05, 10:11:23
Αστυνομικός κινείται ανάποδα σε δρόμο με ανασφάλιστο scooter

Tη γνωστή στους περισσότερους παροιμία του «Δάσκαλε που δίδασκες και νόμο δεν εκράτεις» θυμίζει η ιστορία με πρωταγωνιστή έναν αξιωματικό της Τροχαίας.

Σύμφωνα με καταγγελία και το ρεπορτάζ του Lamia Report, ο αναβάτης του δίκυκλου που πρωταγωνιστεί σε ένα σύντομο βίντεο και παραβιάζει απροκάλυπτα τη σήμανση που απαγορεύει την είσοδο στον συγκεκριμένο δρόμο, κινούμενος ανάποδα είναι αξιωματικός της Τροχαίας Λιβαδειάς.

Μάλιστα, η καταγγελία για την προκλητική παράβαση του ΚΟΚ από τον αξιωματικό της Τροχαίας συνοδεύεται από την πληροφορία ότι το συγκεκριμένο δίκυκλο εμφανίζεται ανασφάλιστο τα τελευταία τρία χρόνια.

Αν και μένει να αποδειχθεί αν οι παραπάνω καταγγελίες ευσταθούν, το φαινόμενο των αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας να παραβιάζουν τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας ακόμα και όταν δεν υπάρχει προφανής λόγος δεν είναι σπάνιο, δημιουργώντας εύλογα ερωτηματικά για το αν ο Νόμος ισχύει και για εκείνους που οφείλουν όχι μόνο να τον τηρούν αλλά και να τον επιβάλλουν, δίνοντας το «καλό παράδειγμα».

Δείτε το βίντεο

Πηγή: in.gr
Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
9
+
6
=