ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Triumph: Σχεδόν έτοιμο το νέο tourer

triumph-σχεδόν-έτοιμο-το-νέο-tourer-297825

Στην τελική ευθεία των δοκιμών φαίνεται να μπαίνει το νέο tourer της Triumph. Το μοντέλο που θα αναβιώσει λογικά και το όνομα Trophy αναμένεται να παρουσιαστεί τους επόμενους μήνες. Όλο και πληθαίνουν οι κατασκοπικές φωτογραφίες για το νέο GT της βρετανικής εταιρίας. Το ισπανικό περιοδικό Motociclismo (motociclismo.es) δημοσίευσε, πριν από ένα μήνα περίπου, φωτογραφίες της νέας μοτοσικλέτας, οι οποίες πάρθηκαν κατά τη διάρκεια δοκιμών που πραγματοποίησε η Triumph επί ισπανικού εδάφους. Αυτή τη φορά ήταν σειρά της βρετανικής εφημερίδας MCN (www.motorcyclenews.com), για μερικές επιπλέον φωτογραφίες, ευγενική χορηγία από κάποιον οξυδερκή αναγνώστη της.

Το νέο Trophy, όπως θα ονομάζεται λογικά, θα χρησιμοποιεί το τρικύλινδρο μοτέρ των 1.200 κ.εκ. που δοκιμάσαμε πρόσφατα και στο Tiger Explorer, ένα μοτέρ που δείχνει να ταιριάζει κουτί στον υπερ-τουριστικό χαρακτήρα του νέου βρετανικού μοντέλου. Παρόν θα είναι φυσικά και ο άξονας της μετάδοσης, ενώ, πλήρης αναμένεται να είναι και ο εξοπλισμός άνεσης (θερμαινόμενα γκριπ και σέλα, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενη ζελατίνα κ.τ.λ.) και ασφάλειας, με το traction control και το ABS, να αποτελούν κατά πάσα πιθανότητα μέρος του βασικού εξοπλισμού.

Το νέο μοντέλο της Triumph, σύμφωνα και με τη βρετανική εφημερίδα, αναμένεται να παρουσιαστεί στο Σαλόνι της Κολωνίας, τον ερχόμενο Οκτώβριο.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου