ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Renault Twingo Summertime: …and the living is easy

renault-twingo-summertime-and-the-living-is-easy-298660

Σε συμφωνία με τις επιταγές της εποχής, η Renault αποκάλυψε την ανοιχτή εκδοχή του ανανεωμένου Renault Twingo η οποία όπως και η προκάτοχός της υιοθετεί μια υφασμάτινη ηλεκτρική ηλιοροφή.

Πρόκειται για μια περιορισμένη έκδοση που έχει ως αφετηρία το εξοπλιστικό επίπεδο Authentique στο οποίο όμως εκτός από την υφασμάτινη ηλιοροφή προσθέτει κάποια επίσης επιπλέον στοιχεία στα οποία συγκαταλέγονται το χειροκίνητο σύστημα διαχείρισης του κλιματισμού και το κεντρικό κλείδωμα.

Η καλοκαιρινή έκδοση του Twingo θα είναι διαθέσιμη σε τέσσερα χρώματα στο εξωτερικό, μαύρο, γαλάζιο, λευκό και γαλάζιο (Pearlescent Black, Fuchsia Violet, Vanilla, Bermudes Blue) τα οποία ανεξαρτήτως της επιλογής συνδυάζονται με μαύρου χρώματος καθρέφτες και ζάντες.

Σε επίπεδο κινητήρων το Limited Edition Twingo Summertime θα είναι διαθέσιμο στις εκδόσεις με κινητήρα βενζίνης 1,2 λίτρου με απόδοση 75 ίππους αλλά και στην πετρελαιοκίνητη εκδοχή του με κινητήρα 1,5 λίτρων. Στην πρώτη περίπτωση η τιμή του, στη Γαλλία, θα ξεκινά από 12.200 ευρώ και από τις 14.000 ευρώ για την πετρελαιοκίνητη έκδοση.

auto.in.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου