ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Nέο Kymco VP 50

nέο-kymco-vp-50-299544

Ένα νέο scooter με νεανικό χαρακτήρα και πλούσιο εξοπλισμό παρουσιάζει η Kymco. Το όνομά του είναι VP 50 και διατίθεται ήδη και στη χώρα μας, στην τιμή των 1.495 ευρώ. Το VP 50 διαθέτει τετράχρονο κινητήρα 50 κ.εκ. σε οριζόντια διάταξη, ο οποίος ξεχωρίζει, σύμφωνα με την Kymco, για τη ροπάτη λειτουργία του, την αξιοπιστία και την οικονομία του. Η τελευταία επιτυγχάνεται όχι μόνο χάρη στη μειωμένη κατανάλωση, αλλά και στα αραιά διαστήματα για service.

Το VP 50 διαθέτει επιπλέον αλουμινένιους τροχούς 10 ιντσών, επίπεδο πάτωμα για μεταφορά τσαντών και χαμηλό ύψος σέλας (στα 745 χλστ.). Χάρη στο μικρό του βάρος (90 κιλά) είναι ιδιαίτερα εύκολο στην οδήγηση και μπορεί να κινηθεί με μεγάλη ευελιξία στους πηγμένους δρόμους της πόλης.

Ιδιαίτερα πλούσιος είναι και ο εξοπλισμός του, ειδικά αν αναλογιστούμε την κατηγορία στην οποία ανήκει. Το VP 50 διαθέτει κεντρικό και πλαϊνό σταντ, μεγάλο αποθηκευτικό χώρο κάτω από τη σέλα, ψηφιακό πίνακα οργάνων, αναλογικό στροφόμετρο, αναδιπλούμενα μαρσπιέ και χειρολαβές συνεπιβάτη, άγκιστρο αποσκευών και ταυτόχρονη ύπαρξη συστήματος εκκίνησης τόσο με μίζα όσο και με μανιβέλα.

Το VP 50 διατίθεται στην τιμή των 1.495 ευρώ και μπορείτε να το αποκτήσετε σε λευκό ή μαύρο χρώμα, με διακανονισμό με επιδότηση των τόκων. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλέφωνο 800-11-20025 ή στην ιστοσελίδα

mototriti.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου