ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Ford Explorer Sport 2013

ford-explorer-sport-2013-331240

Η Ford έδωσε τις φωτογραφίες και τις λεπτομέρειες από το Explorer Sport 2013, μετά το χθεσινό teaser video. To αυτοκίνητο θα είναι διαθέσιμο από το φθινόπωρο και οι Αμερικάνοι το περιγράφουν ως το crossover το οποίο δεν κάνει συμβιβασμούς. Διαθέτει νέα γρίλια, μαύρα γυαλιστερά διακοσμητικά, σκουρόχρωμα φωτιστικά σώματα και 20″ ζαντες αλουμινίου.

Στο εσωτερικό υπάρχουν μαύρα δερμάτινα καθίσματα, φωτιζόμενα μαρσπιέ,νέα διακοσμητικά, διζωνικός κλιματισμός, το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας ΜyFord Touch και σύστημα ήχου της Sony.

Κάτω από το καπό υπάρχει ο twin-turbo EcoBoost V6 3.5-λίτρων απόδοσης 355 ίππων ο οποίος συνδυάζεται με ένα 6-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο που στέλνει την κίνηση σε όλους τους τροχούς. Έχει μέση κατανάλωση 12.4 λίτρα/100 χλμ και διαθέτει αναβαθμισμένο σασί, μεγαλύτερα φρένα, επαναπρογραμματισμένο πρόγραμμα εκτός δρόμου το οποίο διαθέτει ρυθμίσεις για χιόνι, άμμο και λάσπη.

Παράλληλα η Ford ανακοίνωσε ότι ανοίγει νέο ερευνητικό κέντρο στη Silicon Valley. Παρόμοια κέντρα υπάρχουν σε Γερμανία, Κίνα και Ισραήλ και αυτό είναι το πρώτο στην Δυτική Ακτή της Αμερικής. Εκεί, οι μηχανικοί και οι τεχνικό της Ford, θα επικεντρωθούν στην έρευνα και ανάπτυξη νέων τεχνολογιών που θα περάσουν στο μέλλον στα αυτοκίνητα παραγωγής.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου