ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Πρόγραμμα ανάκλησης αυτοκινήτων Nissan

πρόγραμμα-ανάκλησης-αυτοκινήτων-nissan-333226

Στην ανάκληση αυτοκινήτων μάρκας Nissan (μοντέλo QASHQAI) προχωρεί η εταιρεία NIK. I. ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ ΑΕ, επίσημη αντιπρόσωπος της ΝΙSSAN στην Ελλάδα, για έλεγχο σύνδεσης του σωλήνα του φίλτρου καυσίμου.

Στην σχετική της ανακοίνωση, η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή αναφέρει ότι η ανάκληση αφορά 150 οχήματα QASHQAI, παραγωγής από 5 Σεπτεμβρίου 2011 έως 19 Δεκεμβρίου 2011, στα οποία υπάρχει πιθανότητα ο σωλήνας του φίλτρου καυσίμου να μην είναι καλά συνδεμένος με το φίλτρο καυσίμου. Αν συνεχιστεί η οδήγηση του αυτοκινήτου κάτω από αυτήν τη συνθήκη, μπορεί να εμφανιστεί διαρροή καυσίμου και σε εξαιρετικές περιπτώσεις να σβήσει ο κινητήρας. Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.

Όλοι οι κάτοχοι των συγκεκριμένων οχημάτων θα ειδοποιηθούν σχετικά με συστημένες επιστολές από την εταιρεία NIK. I. ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ ΑΕ, προκειμένου να προσέλθουν στο πλησιέστερο εξουσιοδοτημένο συνεργείο του δικτύου NISSAN, ώστε να γίνει έλεγχος και, εάν χρειάζεται, σφίξιμο των ενώσεων του φίλτρου καυσίμου, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της εταιρείας NIK. I. ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ ΑΕ, στον αριθμό 210 3489438.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου