ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Honda SH 150i

honda-sh-150i-335369

Ένα από τα πλέον ευέλικτα και ολοκληρωμένα scooter της κατηγορίας αποτελεί το SH 150i, το οποίο μπορεί να κινηθεί αστραπιαία στην καθημερινότητα. Το SH αποτελεί ένα εξαιρετικά ευέλικτο scooter, το οποίο θα κινηθεί με άνεση ανάμεσα στις ουρές των αυτοκινήτων, χάρη στο χαμηλό του βάρος, τις μικρές διαστάσεις και τον γεμάτο από τις χαμηλές στροφές λειτουργίας κινητήρα, αλλά και σε sport ρυθμούς, όταν βρεθεί σε ανοιχτό δρόμο, χάρη στη ζωντάνια του κινητήρα και τις πολύ καλές αναρτήσεις.

Στις sport αναζητήσεις του αναβάτη θα φανούν ιδιαίτερα χρήσιμα και τα πολύ καλά φρένα, τα οποία είναι μεν δυνατά, αλλά όχι απότομα. Επιπλέον, το SH είναι άνετο, καθώς δεν έχει απόλυτο χαρακτήρα και σκληρές αναρτήσεις. Συνδυάζει τα καλύτερα των δύο κόσμων (ευελιξία / πρακτικότητα) και αποτελεί ένα ολοκληρωμένο scooter με μεγάλους τροχούς, που ευνοούν τη σταθερότητά του.

Περί εκδόσεων…Το SH 150i διατίθεται σε δύο ακόμη εκδόσεις: η Top Βοx, όπως μαρτυρεί και το όνομά της, διαθέτει ένα top case στον στάνταρ εξοπλισμό της και κοστίζει 3.465 ευρώ και η R είναι βαμμένη σε περισσότερο sport χρώμα και κοστίζει 3.465 ευρώ.

Κινητήρας: 4T, 1Κ, Y/Ψ Χωρητικότητα (κ.εκ.):153 Ισχύς (ίπποι/σ.α.λ.): 15,5/8.500 Ροπή (kgm/σ.α.λ.): 1,4/7.000 Βάρος (κιλά): 136 Τιμή: 3.330 ευρώ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου