ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Εργαζόμενος της Tesla σκότωσε εν ψυχρώ συνάδελφό του

εργαζόμενος-της-tesla-σκότωσε-εν-ψυχρώ-συν-259468

Νεκρός στον προαύλιο χώρο στάθμευσης του εργοστασίου της Tesla στο Freemont της Καλιφόρνια βρέθηκε ένας εργαζόμενος της εταιρείας την περασμένη Δευτέρα, ο οποίος φέρεται πως δολοφονήθηκε από συνάδελφό του.

Αφορμή του φονικού φαίνεται πως ήταν ένας διαπληκτισμός μεταξύ των δύο ανδρών ενόσω βρίσκονταν εν ώρα εργασίας.
Αφού έληξε ο καβγάς, ο φερόμενος ως δράστης, Anthony Solima, φαίνεται πως περίμενε το θύμα στο πάρκινκ, για να ακολουθήσει η εν ψυχρώ εκτέλεση. Το θύμα έφερε τραύμα από καραμπίνα, ενώ στον τόπο του εγκλήματος βρέθηκαν και κάλυκες.

Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται από τις αστυνομικές αρχές, οι οποίες λίγες ώρες μετά το φονικό προχώρησαν στη σύλληψη του Solima, την ώρα που αυτός αποβιβαζόταν από το pick-up του στην πόλη Milpitas της Καλιφόρνια.

Εντός του οχήματος, οι αρχές εντόπισαν μια γεμισμένη κοντόκαννη καραμπίνα διαμετρήματος 0,223, χωρίς σειριακό αριθμό, αλλά και έναν χρησιμοποιημένο κάλυκα.

O δράστης κρατείται, χωρίς εγγύηση, στις φυλακές Santa Rita μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.

Το εργοστάσιο του Freemont έχει συγκεντρώσει αρκετές φορές το τελευταίο διάστημα τα φώτα της δημοσιότητας μετά τις καταγγελίες πολλών γυναικών πως έχουν πέσει θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης.

newsauto.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου