ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Η HYUNDAI βρήκε τη δική της στέγη στη ΧΑΤΖΗΓΟΥΛΑΣ ΑΕ!

η-hyundai-βρήκε-τη-δική-της-στέγη-στη-χατζηγο-393025

H Hyundai Ελλάς βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι στα πλαίσια της επέκτασης του δικτύου της, στην περιοχή της Μαγνησίας προέβη, από τον Ιούλιο 2021, σε συνεργασία με την εταιρία ΧΑΤΖΗΓΟΥΛΑΣ ΑΕ, έως Επίσημο Έμπορο και Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή.

Η ΧΑΤΖΗΓΟΥΛΑΣ Α.Ε. δραστηριοποιείται στο χώρο του αυτοκινήτου για περισσότερο από 40 χρόνια. Πλέον το όνομα ΧΑΤΖΗΓΟΥΛΑΣ είναι ταυτόσημο της αξιοπιστίας και του επαγγελματισμού ενώ αποτελεί μονόδρομο για την απόκτηση νέων και μεταχειρισμένων αυτοκινήτων .

Στη ΧΑΤΖΗΓΟΥΛΑΣ Α.Ε. μπορείτε να βρείτε μία ευρεία γκάμα νέων και μεταχειρισμένων αυτοκινήτων Fiat, Alfa Romeo, Fiat Professional, Volkswagen και φυσικά Hyundai σε εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές και πάντα με την εγγύηση του ονόματος Χατζηγούλας. Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρίας, μπορεί να καθοδηγήσει τον πελάτη έτσι ώστε να διαλέξει το αυτοκίνητο τον ονείρων του –μπορεί ακόμη και να το προσαρμόσει ο ίδιος ώστε να κατασκευαστεί μόνο για αυτόν-αλλά και να προτείνει το ιδανικότερο χρηματοδοτικό πρόγραμμα.

Η ΧΑΤΖΗΓΟΥΛΑΣ Α.Ε. βρίσκεται δίπλα στον πελάτη και μετά την πώληση! Το τμήμα after sales αποτελείται από διαρκώς εκπαιδευόμενο και εξειδικευμένο προσωπικό ενώ προσφέρει υπηρεσίες συνεργείου, φανοποιείου και ασφαλειών καθώς και πλήρη γκάμα ετοιμοπαράδοτων γνήσιων ανταλλακτικών.

Στις εγκαταστάσεις της Χατζηγούλας ΑΕ (Λ. Αθηνών 76-78, Πεδίον Άρεως), οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν όλη τη γκάμα της Hyundai (i10, i20, i30, το νέο Bayon, Kona και Tucson) ενώ υπάρχει και η δυνατότητα να πραγματοποιήσουν test drive.

Το Hyundai i10 συνδυάζει μικρές εξωτερικές διαστάσεις με τεράστια ευρυχωρία εσωτερικού και ευελιξία.

Το Hyundai i20 δυναμικό και ξεχωριστό όσο ποτέ άλλοτε, θέτει νέα πρότυπα ασφάλειας και συνδεσιμότητας στην κατηγορία – και είναι το πρώτο μοντέλο της Hyundai στην Ευρώπη που υιοθετεί τη νέα μας σχεδιαστική γλώσσα, Sensuous Sportiness.

Το Hyundai BAYON είναι το ολοκαίνουριο Crossover από τη Hyundai. Με γονίδια βραβευμένης αξιοπιστίας και κομψής σχεδίασης, αυτό το φρέσκο crossover πραγματικά ανατρέπει τα δεδομένα της κατηγορίας με την ευρυχωρία, το συμπαγές αποτύπωμά του, τις προηγμένες αποδοτικές τεχνολογίες κινητήρα αλλά και τα πολυάριθμα έξυπνα συστήματα ασφάλειας και συνδεσιμότητας – που απλά είναι τα καλύτερα στην κατηγορία του.

Το νέο i30 εκπληρώνει όλες τις επιθυμίες: Τολμηρή νέα σχεδίαση, κορυφαία χαρακτηριστικά ασφάλειας, συνεχής συνδεσιμότητα και 48V υβριδική τεχνολογία για πιο αποδοτική λειτουργία.

Το νέο Hyundai ΚΟΝΑ διαθέτει κομψά νέα χαρακτηριστικά και ευφυείς τεχνολογίες αιχμής όπως η αναβαθμισμένη δέσμη συστημάτων ενεργητικής ασφαλείας Hyundai SmartSense και η διαισθητική συνδεσιμότητα. Προσφέρει επιπρόσθετα ακόμη περισσότερες επιλογές σε εξηλεκτρισμένα συστήματα κίνησης, με τα οποία διανύετε περισσότερα χιλιόμετρα, καταναλώνοντας λιγότερο καύσιμο.

Τέλος, το νέο Hyundai Tucson Hybrid έχοντας πραγματοποιήσει αναμφισβήτητα άλματα εξέλιξης, συγκριτικά με το προηγούμενο μοντέλο, ενσαρκώνει μία πραγματική σχεδιαστική επανάσταση. Ανοίγοντας νέους δρόμους με την τολμηρή αισθητική του, ολοκληρώνεται με έξυπνες τεχνολογίες αιχμής και υβριδικά σύστημα κίνησης 48V Hybrid, Full Hybrid και Plug-in Hybrid με στόχο την οικονομία στο καύσιμο.

Όλα τα μοντέλα της Hyundai διατίθενται σε πληθώρα κινητήρων (βενζίνης, πετρελαίου, υβριδικών και ηλεκτρικών) και σε επίπεδα εξοπλισμού που ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικό αγοραστή.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου