ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Νέο κράνος «KALI NIRA»

νέο-κράνος-kali-nira-346140

Τη διαθεσιμότητα του νέου και προσιτού κράνους Nira της αμερικάνικης εταιρίας KALI Protectives, στην ελληνική αγορά, ανακοίνωσε η επίσημη αντιπρόσωπός της The Fuoristrada Co.

Ειδικότερα, το Nira, χρησιμοποιεί τη νέα πρωτοποριακή τεχνολογία Composite Fusion, όπου η σύνδεση του εξωτερικού κέλυφους (από tri-weave fiberglass) με την εσωτερική επένδυση (από EPS διογκούμενη πολυστερίνη) γίνεται με θερμική συγκόλληση αφού και τα δύο τμήματα κατασκευάζονται ταυτόχρονα.

Έτσι, σε αντίθεση με την κλασική μέθοδο όπου χρησιμοποιούνται κόλλες ή ταινίες διπλής όψης, επιτυγχάνεται ομοιόμορφη συνένωση των δύο τμημάτων με αποτέλεσμα την αυξημένη και πιο ομοιόμορφη απορρόφηση των δυνάμεων που αναπτύσσονται σε μία κρούση και τη μείωση του βάρους.

Υψηλά επίπεδα άνεσης και εργονομίας στην καθημερινή χρήση εξασφαλίζουν το διπλό σύστημα εξαερισμού για το πάνω μέρος του κεφαλιού η αντιβακτηριδιακή, αφαιρούμενη και πλενόμενη εσωτερική επένδυση και τα ποιοτικά μαξιλαράκια που φροντίζουν για την σωστή εφαρμογή του NIRA.

Μάλιστα στο κράνος περιλαμβάνονται έξτρα μαξιλαράκια προσώπου για εξατομικευμένη εφαρμογή. Το Nira, φέρει σύστημα πρόσδεσης Double D-Ring , αντιθαμβωτική και αντιχαρακτική ζελατίνα, συνοδεύεται από εγγύηση πέντε ετών και πληροί τις προδιαγραφές ασφάλειας ECE22.05, DOT (FMVSS 218), ενώ ικανοποιεί ή ξεπερνά τις αγωνιστικές προδιαγραφές AMA, FIM, CCS και WERA racing standards.

Μία μοναδική και ταυτόχρονα προσιτή πρόταση που ενσωματώνει άνεση και ασφάλεια χάρη στην πρωτοποριακή του τεχνολογία το Nira είναι διαθέσιμο στην τιμή των 149 ευρώ σε δύο διαφορετικούς χρωματισμούς/γραφικά, Ying Yang και Jazzy Blue.

Θα το βρείτε στην The FUORISTRADA Co. και το RIDERS Shop ( τηλ. 210-9211877,210-9225930).

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου