ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Έρχονται τα νέα scooter της BMW

έρχονται-τα-νέα-scooter-της-bmw-346261

Και στην Ελλάδα θα είναι διαθέσιμα μετά τα μέσα Απριλίου τα δύο scooter της BMW, τα C 600 Sport και C 650 GT. Tα δύο νέα μοντέλα θα είναι διαθέσιμα στο δίκτυο της BMW Hellas. Τα δύο νέα scooter θα κοστίζουν 11.630 ευρώ (C 600 Sport) και 11.980 ευρώ (C 650 GT).

Θυμίζουμε πως το C 600 Sport είναι το μοντέλο με τον πιο sport χαρακτήρα. Αν και διαθέτει τον ίδιο κινητήρα και το ίδιο πλαίσιο με το «δίδυμο» C 650 GT, διαφέρει χάρη στον χαρακτήρα του αυτόν. Η διαφορά γίνεται αρχικά αισθητή στη σαφώς πιο δυναμική εμφάνιση και το μικρότερο όγκο των πλαστικών. Διαφορά υπάρχει και στα τεχνικά χαρακτηριστικά, αφού το βάρος της κατασκευής παρουσιάζεται μειωμένο κατά 12 κιλά σε σχέση με το C650 GT. Όσον αφορά στη θέση οδήγησης, έμφαση έχει δοθεί στη δυναμική οδήγηση, στον έλεγχο και στην αίσθηση που αποκομίζει αυτός που κάθεται πάνω στη σέλα. Η ζελατίνα ρυθμίζεται σε ύψος χειροκίνητα, ενώ κάτω από τη σέλα, ο αναβάτης θα βρει χώρο για ένα κράνος αλλά και το νέο σύστημα FlexCase της BMW που μεταβάλλει τη χωρητικότητα και επιτρέπει την αποθήκευση και δεύτερου κράνους όταν το scooter είναι παρκαρισμένο.

Από την άλλη, αν το C 600 Sport συγκεντρώνει πάνω του όλα τα sport χαρακτηριστικά, το C 650 GT, πιστό στη βαυαρική παράδοση, συγκεντρώνει τα τουριστικά. Με τον ίδιο κινητήρα των 647 κ.εκ. και το ίδιο στιβαρό πλαίσιο (αλλά με μεγαλύτερο υποπλαίσιο), ο δεύτερος δίδυμος των scooter της BMW έχει στραμμένο το βλέμμα του στο ταξίδι και την άνεση. Ο σχεδιασμός του είναι πιο συντηρητικός από αυτόν του Sport και ο μεγαλύτερος όγκος των πλαστικών σε συνδυασμό με την ψηλότερη και ηλεκτρικά ρυθμιζόμενη ζελατίνα, μαρτυρούν και την καλύτερη προστασία των επιβατών από τα καιρικά στοιχεία. Οι τουριστικές διαθέσεις του GT γίνονται εμφανείς και από τη γενικότερη εργονομία του. Η τελευταία βρίσκεται σε ταύτιση με τα πρότυπα της GT κατηγορίας με μία μεγάλη σέλα δύο επιπέδων με στήριξη για τη μέση του αναβάτη και πιο ανοιχτές γωνίες για τα πόδια και τα χέρια. Ο χώρος κάτω από τη σέλα αρκεί για δύο κράνη κλειστού τύπου, η ζελατίνα ρυθμίζεται ηλεκτρικά σε ύψος, ενώ ιδιαίτερα πλούσιος παρουσιάζεται ο έξτρα εξοπλισμός.

Όπως αναφέραμε και παραπάνω, τα BMW C 600 Sport και C 650 GT κοστίζουν 11.630 και 11.980 ευρώ αντίστοιχα και θα είναι διαθέσιμα στο δίκτυο της BMW Hellas, μετά τα μέσα Απριλίου

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου