ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Το νέο μικρό πολυμορφικό της Ford

το-νέο-μικρό-πολυμορφικό-της-ford-358113

Κορυφαία ευρυχωρία, πρακτικότητα και ποιότητα κατασκευής

Στην έκθεση της Γενεύης θα γίνει το επίσημο λανσάρισμα του μικρού πολυμορφικού της Ford. Το Β-ΜΑΧ θυμίζει πολύ το Grand C-MAX, κυρίως στο πλάι με τις πίσω συρόμενες πόρτες.

Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του είναι οι μεσαίες κολόνες που είναι ενσωματωμένες στις συρόμενες πίσω πόρτες, στοιχείο που μεταφέρθηκε αυτούσιο από το concept που είχε παρουσιαστεί στη Γενεύη το 2011.

Έτσι, όταν αυτές ανοίξουν, αφήνουν ένα τεράστιο άνοιγμα χωρίς κανένα εμπόδιο, διευκολύνοντας την επιβίβαση και αποβίβαση στην καμπίνα. Η Ford υπόσχεται κορυφαία ευρυχωρία, πρακτικότητα και ποιότητα κατασκευής, καθώς και μια γκάμα σύγχρονων κινητήρων που ακολουθεί την φιλοσοφία του downsizing.

Σε βενζίνη, μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει ο ολοκαίνουργιος 1.000άρης Ecoboost που χάρη στο τούρμπο θα αποδίδει 120 ίππους!

Η μέση κατανάλωση θα είναι στα 4,9 lt/100 km, ενώ οι εκπομπές CO2 στα 114 g/km μόλις. Οι αντίστοιχες τιμές για τον 1.6 TDCi diesel των 95 ίππων είναι 4,0 lt/100 km και 104 g CO2/ km.

Σύμφωνα με τη Ford, οι τιμές αυτές είναι οι καλύτερες της κατηγορίας, τόσο για τον 1.000άρη turbo βενζινοκινητήρα όσο και για την πετρελαιοκίνητη έκδοση 1.6 TDCi. Οι πωλήσεις του Β-ΜΑΧ θα ξεκινήσουν μέσα στο 2012

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου