Εκθεση Γενεύης 2012: Honda CR-V

Τελευταία ενημέρωση: 2012-02-27, 08:13:27
Εκθεση Γενεύης 2012: Honda CR-V

Έχοντας ήδη δώσει το στίγμα του στην έκθεση του Los Angeles σε αμερικανική εκδοχή, το Honda CR-V, ετοιμάζεται για την ευρωπαϊκή του πρεμιέρα στις 6 Μαρτίου πριν την "οριστική" του άφιξη στη γηραιά ήπειρο η οποία και αναμένεται το φθινόπωρο του 2012.

Σε αυτό το πλαίσιο, η Honda έδωσε στη δημοσιότητα τις εικόνες του ιαπωνικού SUV όπως θα παρουσιαστεί στην ελβετική έκθεση, σε μια preproduction πρωτότυπη εκδοχή, όπως χαρακτηριστικά την ορίζει.

Διατηρώντας ανέπαφες τις γραμμές σχεδίασης της αμερικανικής εκδοχής του το νέο CR-V είναι μικρότερο σε μήκος σε σχέση με την προηγούμενη γενιά του μειώνοντας παράλληλα και την απόσταση του από το έδαφος.

Αυτό σε συνδυασμό με την πιο αεροδυναμική σχεδίαση των επιμέρους στοιχείων του αμαξώματος, το μειωμένο βάρος, αλλά και αλλαγές που αναμένεται να πραγματοποιηθούν τόσο στο κιβώτιο όσο και στον τρόπο διαχείρισης της ενέργειας από τα περιφερειακά συστήματα του αυτοκινήτου, αναμένεται να μειώσει τις απαιτήσεις του ιαπωνικού SUV σε καύσιμο αλλά και τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα.

Προς την ίδια κατεύθυνση πρόκειται να κινηθούν και οι επιλογές κινητήρων του Honda CR-V τους οποίους όμως η ιαπωνική φίρμα επιφυλάσσεται να αποκαλύψει στην πρεμιέρα του SUV στη Γενεύη.

auto.in.gr

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
5
+
1
=