ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

H Jeep στην έκθεση της Γενεύης

h-jeep-στην-έκθεση-της-γενεύης-366159

Και η Jeep ανακοίνωσε τα αυτοκίνητα που παρουσιάσει στην έκθεση της Γενεύης η οποία θα ανοίξει τις πύλες τις στις 6 Μαρτίου. Εκεί, η Jeep θα παρουσιάσει τα Grand Cherokee production-intent sports concept , Wrangler Mountain Edizione speciale και το Compass production-intent concept. Το Jeep Grand Cherokee production-intent sports concept car φορά ένα V6 CRD 3.0-λιτρο Multijet II κινητήρα. Το Jeep Compass production-intent concept είναι βαμμένο σε μαύρο χρώμα και η Jeep θα τα περάσει στη παραγωγή μέσα στο 2012.

Το Grand Cherokee πατά πάνω σε μαύρες ζάντες 20″, διαθέτει μαύρα γυαλιστερά και αλουμινένια διακοσμητικά και αποδίδει 241 άλογα με 550 Nm ροπής.

Το Compass production-intent concept είναι βαμμένο σε γκρι χρώμα, διαθέτει μαύρα διακοσμητικά και πατά πάνω σε 18″ μαύρες ζάντες. Μηχανικά φορά τον 2.2-λίτρων turbodiesel κινητήρα απόδοσης 163 ίππων με 320 Nm ροπής. Στο εσωτερικό υπάρχουν δερμάτινα καθίσματα, αλουμινένια μαρσπιέ στις πόρτες ηχοσύστημα με 9 ηχεία απόδοσης 368 Watt, καθώς και το σύστημα ψυχαγωγίας UConnect το οποίο αποτελείται από μια οθόνη αφής 6.5″ με σκληρό δίσκο 30 Gb, σύνδεση USB, AUX, Bluetooth, διαθέτει DVD player καθώς και σύστημα πλόηγησης.

Σε ότι αφορά το Wrangler Mountain Edizione speciale. Θα βγει σε περιορισμένο αριθμό και το κύριο γνώρισμα του είναι το νέο Gecko πράσινο χρώμα του (θα υπάρχει και στα υπόλοιπα χρώματα).

Θα είναι διαθέσιμο τόσο με τον 2.8-λίτρων turbodiesel απόδοσης 200 ίππων με 460 Nm ροπής ο οποίο συνδυάζεται με ένα 5-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο με ERS (Electronic Range Select) όσο και με τον 3.6-λίτρων V6 Pentastar απόδοσης 284 ίππων με 347 Nm ροπής ο οποίος συνδυάζεται και αυτός με ένα 5-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο με ΕΡΣ με τις πωλήσεις να ξεκινούν μέσα στο δεύτερο τρίμηνο του 2012 σε 2-θυρες και 4-θυρες εκδόσεις. Φορά αξεσουάρ της Mopar και στο εσωτερικό υπάρχουν θερμαινόμενα καθίσματα και νέο ηχοσύστημα απόδοσης 368 Watt με 6 ηχεία. Περισσότερες λεπτομέρειες, μπορείς να βρεις στο δελτίο τύπου που ακολουθεί.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου