ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Aνάκληση μοτοποδηλάτων PIAGGIO/ APRILIA

aνάκληση-μοτοποδηλάτων-piaggio-aprilia-369343

Μέχρι σήμερα, δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.

Σε ανάκληση μοτοποδηλάτων PIAGGIO/ APRILIA μοντέλα Vespa και Scarabeo LX50 4T 4V, S50 4T 4V, 50 4T 4V για βελτίωση του συστήματος ανάφλεξης προχώρησε η εταιρεία ΠΙΑΤΖΙΟ ΕΛΛΑΣ ΑΕ όπως ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή.

Η ανάκληση αφορά 403 δίκυκλα, στα οποία κατά τη φάση εκκίνησης υπάρχει το ενδεχόμενο να εμφανιστούν πιθανές ανωμαλίες κατά την παραγωγή του σπινθήρα. Αυτό το πρόβλημα, σε εντελώς εξαιρετικές περιπτώσεις, ενδέχεται να προκαλέσει την εμφάνιση του φαινομένου καύσης στο εσωτερικό του συστήματος εισαγωγής αέρα του κινητήρα με πιθανότητα να επεκταθεί και στο υπόλοιπο δίκυκλο.

Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω δικύκλων, θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω επιστολής, ώστε να προσέλθουν στα συμβεβλημένα συνεργεία του δικτύου PIAGGIO σε όλη την Ελλάδα, για να γίνει τοποθέτηση διόδου zener 2,4 V στη γραμμή του αισθητήρα pickup και αντικατάσταση ηλεκτρονικής μονάδας ελέγχου ανάφλεξης, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με την Τεχνική Διεύθυνση της Πιάτζιο Ελλάς στο τηλ. 210-7572100 και στο φαξ 210-7572101.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου