ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Triumph Tiger Explorer

triumph-tiger-explorer-370456

Με το νέο μοντέλο, οι Βρετανοί, δείχνουν ξεκάθαρα τις προθέσεις τους για την κατηγορία των mega on-off. Ποιες είναι αυτές; Η κατάκτηση της κορυφής φυσικά.

Tiger: Ιστορία ετών 70Το όνομα Tiger έχει μακρά ιστορία στις τάξεις της Triumph καθώς μετρά περισσότερα από 70 χρόνια «υπηρεσίας» και έχει χρησιμοποιηθεί σε μερικά από τα πιο σημαντικά μοντέλα των Βρετανών, όπως το πρώτο Tiger T100 του 1939. Στη σύγχρονη ιστορία της Triumph, χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά μετά την αναγέννηση της εταιρείας στο πρώτο της mega on-off, το Tiger 900. Μετά από αυτό, ακολούθησε το streetάδικο Tiger 1050, ενώ πέρσι, το είδαμε στα νέα 800άρια on-off που με την παρουσίασή τους κατάφεραν να ταρακουνήσουν για τα καλά τα δεδομένα στην κατηγορία τους. Αυτό ακριβώς επιδιώκει η Triumph και με το Tiger Explorer, το οποίο προσφέρει στον αναβάτη ό,τι και τα μεσαία on-off της, αλλά σε σαφώς μεγαλύτερες δόσεις. Το δεύτερο συνθετικό του ονόματός του, το Explorer, προστέθηκε για αυτό ακριβώς το λόγο, αφού πάνω στη σέλα του θα μετατραπείτε σίγουρα σε εξερευνητή έτοιμο να φτάσει μέχρι την άκρη του κόσμου.

Σχεδίαση: Με look οικογενειακό Η επιτυχημένη εμπορική πορεία των μικρότερων Tiger δεν άφησε κανένα περιθώριο στην Triumph για πειραματισμούς, όσον αφορά στην εμφάνιση του μοντέλου της. Σχεδιαστικά, το Explorer κινείται στα μονοπάτια των μικρότερων αδερφών του, αλλά είναι μάλλον αδύνατο να το μπερδέψεις με αυτά. Σαφώς πιο ογκώδες και βαρύ οπτικά, σου δίνει να καταλάβεις αμέσως ότι είναι το κορυφαίο μοντέλο της σειράς και το πιο ώριμο οπτικά, με το family look των βρετανικών μοντέλων να βρίσκεται εδώ στα καλύτερά του. Οι αναλογίες του μεγάλου Tiger είναι αρκετά αρμονικές, με το γεμάτο γωνίες ρεζερβουάρ και το σωληνωτό πλαίσιο χωροδικτύωμα να αποτελούν και τα πιο ενδιαφέροντα σχεδιαστικά στοιχεία και το συνολικό αποτέλεσμα να κρίνεται επιβλητικό

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου